Stupvägen 49, 4 tr / Helenelund / Sollentuna

Slutpris
1 925 000 kr
Referensnummer
156 233
Boarea
78 kvm
Avgift
3 375 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stupvägen 49, 4 tr såldes av oss 2014-02-28. Se alla våra försäljningar i Sollentuna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Helenelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och trevlig 3,5:a med högt och insynsfritt läge. Balkongen är inglasad och har fint solläge i sydväst. Här är det nära till allt, skolor, affärer och kommunikationer. Till Helenelunds centrum och pendeltåget tar det endast 2 minuter att gå och pendeln tar dig in till Stockholms central på 13 minuter. Det är också nära till Kista och Sollentuna centrum. Lägenheten har två väl tilltagna sovrum och klädkammaren är ombyggd till ett mindre sovrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.