Tunvägen 19 / Norrviken / Sollentuna

Slutpris
8 500 000 kr
Referensnummer
170 370
Boarea/biarea
185/75 kvm
Driftkostnad
32 700 kr/år
Tomtarea
1 260 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan med källare
Såld
2014-02-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Tunvägen 19 såldes av oss 2014-02-17. Se alla våra försäljningar i Sollentuna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och rymliga sekelskiftesvilla från 1909 med mycket karaktär och känsla. Varsamt och smakfullt renoverad i ljus färgsättning. Måttbeställt sekelskifteskök och trevliga sällskapsytor. Välbevarade detaljer och högt i tak med rikligt ljusinsläpp. Lugnt läge i Norrvikens gamla villakvarter med närhet till kommunikation.

Den här charmiga sekelskiftesvillan ligger i Norrvikens lugna och trivsamma gamla villakvarter. Villan är ljus och väldisponerad med en trevlig planlösning som skapar utrymme för umgänge och har renoverats varsamt både utvändigt och invändigt med omsorg för att bevara den äldre karaktären. Huset har ett härligt ljusinsläpp tack vare en takhöjd på 3 meter och många fönster i alla väderstreck. Inbjudande veranda i sydvästläge samt två balkonger. Övervåningen bjuder på 4 sovrum med mycket förvaringsutrymmen. I husets källarvåning finns ännu ett sovrum med köksdel, separat källaringång samt stort badrum. Här trivs både gäster och tonåringar. Trädgården är uppvuxen med fruktträd och bärbuskar och ger en härlig lekyta för barnen. På tomten finns också ett uthus om ca 20 kvm med utrymme för snickarbod och lekstuga. Installerad bergvärme ger låg driftskostnad. Skolor, förskolor och närbutik finns i området. Se fram emot ett härligt villaboende med äldre charm i lugnt område nära kommunikation och Norrvikens vatten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.