Vattengränd 28 / Viby / Sollentuna

Slutpris
6 500 000 kr
Boarea/biarea
150/27 kvm
Driftkostnad
34 700 kr/år
Tomtarea
628 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
2-planshus
Såld
2015-01-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Vattengränd såldes av oss 2015-01-21. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Vattengränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Viby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen är en av de större villorna på Vibyåsen till salu! Den har ett oerhört lugnt och fint läge vid återvändsgata. Den insynsskyddade tomten gränsar mot skogsparti och allmänning. Här har man byggt en härlig takterrass i anslutning till bastu och relaxavdelning, samt byggt till ett sovrum på entrévåningen. Badrummen är nyligen renoverade och de flesta ytskikt är renoverade. Vardagsrummet har en täljstenskamin. Förutom takterrassen finns ytterligare två terrasser, varav den ena under tak. Garaget är vidbyggt och har ingång från hallen. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med naturen inpå knuten och har bekvämt gångavstånd till skolor och förskolor.

Enligt detaljplanen får man bygga ut 20 kvm, vilket skulle kunna ge utrymme för ytterligare utbyggnad, dock krävs bygglov för detta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.