Södra Långgatan 32

Södra Långgatan 32

Slutpris

5 700 000 kr


Vasalund / Råsunda— Solna

Södra Långgatan 32


Slutpris
5 700 000 kr

Vasalund / Råsunda— Solna

UNIK VINDSLÄGENHET MED TERRASS I SÖDERLÄGE!

- Charmig och unik vindslägenhet
- Terrass i söderläge
- Fönster i tre väderstreck
- Genomgående ljus och härlig
- Högt i tak och vackra takbjälkar
- 2st tillhörande källarförråd
- Stabil förening

Äntligen får jag lov att presentera denna underbara vindsvåning med terrass i söderläge och belägen i härliga Vasalund!

Lägenhetens takhöjd samt vackra takbjälkar gör att man möts av en känsla av både rymd och ljus direkt när du kliver in i bostaden. Det generösa vardagsrummet med öppen planlösning är perfekt för avkoppling och sociala sammankomster, här får du plats med stort matbord för härliga middagar. Stora fönster i tre väderstreck som släpper in rikligt med naturligt ljus och från lägenhetens fantastiska terrass kan du njuta av många härliga soltimmar samtidigt som du blickar ut över takåsarna. Vidare så erbjuds man ett smakfullt och modernt kök som är utrustat med det mesta man kan tänkas behöva samt har gott om förvaring och arbetsytor. Sovrummet är rymligt och en lugn och avslappnande atmosfär med flertalet garderober. Sist men inte minst så erbjuds man ett rymligt och helkaklat badrum som är utrustat med dusch, toalett, förvaring, kommod, handdukstork samt tvättmaskin.

Södra långgatan 32 tillhör Brf Plogen 17, en mycket stabil förening med god ekonomi. Föreningen äger marken och har utfört flertalet renoveringar under åren. Styrelsen är aktiv och skicket på fastigheten mycket god. Två förråd tillhör lägenheten.

Bostaden ligger i ett otroligt bra läge! Med en kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med fina promenadstråk och natur. I närheten har man även Råsundas hjärta Stråket, här finns restauranger, butiker och mysiga caféer. Några minuter bort så ligger även Mall of Scandinavia samt Solna Centrum där det finns bra shopping och flertalet restauranger. Kommunikationer finns det även gott om i närheten. På Råsundavägen så finns flertalet busslinjer såsom 515 till Odenplan, närmsta tunnelbana finns i Solna centrum där man även har tvärbanan. Vid Solna Station så finns även pendeltåg. Man håller även på att förlänga tunnelbanans gröna linje från Odenplan bort till Arenastaden och när den är klar 2028 så kommer man ha ca 400m till två tunnelbanestationer vilket är unikt.

Denna lägenhet måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!


Boarea
72 kvm
Avgift
4 618 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-27

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Södra Långgatan såldes av oss 2024-06-27. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Södra Långgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.