Anders Lundströms Gata 13, 4 tr / Solna

Väldisponerad 4:a med solig balkong i söderläge i trevliga Frösunda.

Slutpris
5 100 000 kr
Boarea
104 kvm
Avgift
5 261 kr/mån
Rum
4 rum
Såld
2018-12-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Anders Lundströms Gata såldes av oss 2018-12-08. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Anders Lundströms Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna in till en mycket välplanerad fyra med ett bra läge i Solna och Frösunda! Lägenheten erbjuder stora och sociala sällskapsytor, solig balkong mot skogsdunge samt tre perfekta sovrum med gott om utrymme för förvaring. Planlösningen inleds med en ljus hall som leder vidare till samtliga av bostadens rum. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti med ljusinsläpp från två håll. Härifrån nås balkongen. Fint och bra planerat kök som även rymmer en matplats. Tre mycket bra och rymliga sovrum. Ett fräscht badrum samt en gäst-wc.

Här bor ni i en stabil och bra förening som erbjuder garage med laddningsplatser för elbil, övernattningslokal samt en trevlig innergård för föreningens medlemmar. Föreningen äger marken. Föreningen är välskött och gjorde ett rejält positivt resultat för 2017 vilket har lett till att föreningen har en avgiftsfri månad i december och de kan dessutom amortera regelbundet.

Här i Frösunda är läget helt perfekt med Hemköp ca 150 meter bort och även med Mall of Scandinavia precis i närheten. Flera förskolor (varav en längre ned på gatan) och skolor i området.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration