Arvid Tydéns Allé 24

Arvid Tydéns Allé 24

Slutpris

4 000 000 kr


Västra skogen/Ingenting— Solna

Arvid Tydéns Allé 24


Slutpris
4 000 000 kr

Västra skogen/Ingenting— Solna

PÅKOSTAT PREMIUMBOENDE MED DUBBLA BALKONGER!

- Låg avgift - Dubbla balkonger, Walk in closet/Kontor - Externt förråd - Garage i huset - Föreningen äger marken -

Kliv in i detta premiumboende och upplev denna förstklassiga genomgående planlösning redan från entrén. En bostad med allt man kan önska! Dubbla balkonger i väderstreck söder och norr, luftigt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp, påkostat kök socialt beläget i en öppen planlösning, väl tilltaget sovrum, walk in closet/kontor med stort fönster samt stort och stilfullt badrum . Ett kvalitativt och modernt boende med väl genomtänkta detaljer. Den ljusa väggkulören harmoniserar med det varmgråa köket och den genomgående ljusa enstaviga ekparketten är en fin kontrast.

Påkostad och exklusiv bostad med genomgående hög standard. Helt enkelt 53,5 kvm lyxig perfektion!

Ett boende för dig som inte vill kompromissa. Måste upplevas på plats!

Här bor du med promenadavstånd till Vasastan, Kungsholmen, Ulvsundasjön, löparspår i Pampas och oändlig shopping i Solna. Här finns också flera möjligheter för en aktiv fritid med bl.a. utomhusgym, löparspår, Augustensdals 4H-gård, bad och strand. I närheten ligger picknickvänliga Hagaparken där du även kan besöka Fjärilshuset och Koppartälten.

Kommunikationerna är goda, tunnelbanans båda blåa linjer trafikerar Västra skogen vilket gör att du enkelt och smidigt tar dig till och från city. Flertalet busslinjer gör att du smidigt tar dig till Liljeholmen, Sundbyberg, Odenplan eller Bromma Flygplats.

Brett utbud av butiker och service i dels närbelägna Solna Centrum samt Mall of Scandinavia som är Sveriges största galleria. I direkt anslutning till gallerian hittar du Friends Arena som bjuder på upplevelser och evenemang. Inom kort gångavstånd finns flera närbutiker, Hemköp, Coop samt Ica nära.

För mer info, kontakta mäklaren!


Boarea
53.5 kvm
Avgift
2 794 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-02-01

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Arvid Tydéns Allé såldes av oss 2022-02-01. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Arvid Tydéns Allé.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.