Bangatan 19, 4 tr / Solna Huvudsta / Solna

SNYGGT RENOVERAD LJUS TREA

Slutpris
3 010 000 kr
Referensnummer
137 319
Boarea
79 kvm
Avgift
3 798 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Såld
2014-04-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bangatan 19, 4 tr såldes av oss 2014-04-15. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solna Huvudsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Snyggt renoverad generös ljus högt belägen trea med balkong i perfekt söderläge. Ingen insyn. Lyxigt totalrenoverat kök, öppet mot vardagsrum med bra plats för stort matbord. Badrum med badkar och tvättpelare. Väldisponerade sovrum mot lugn innnergård. Bra förvaring bakom stora skjutdörrar. All ytskikt renoverade och innerdörrar nya, ett riktigt fräscht intryck. Trygg brf med 8 hyresrätter kvar, vilka kommer att ge fina framtida intäkter. Mitt i allt med 5 minuters promenad till Solna Centrum med bl a T-bana och kanske 10 minuter ner till Pampas och Hufvudsta Gård. Jag vet att du kommer att trivas här. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.