Barks Väg 10 / Bergshamra / Solna

Stor 3:a med fantastiskt ljusinsläpp

Boarea
79 kvm
Avgift
3 954 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Välkommen till denna härliga lägenhet belägen i Bergshamra. Tack vare den optimala planlösningen med de väl tilltagna ytorna är denna lägenhet perfekt för den som gillar att ha sociala tillställningar med vänner och familj. Lägenheten har genomgående ljusa ytor med fantastiskt ljusinsläpp och ger ett stilrent intryck tack vare de noga utvalda och väl påkostade materialvalen så som carraramarmor som bänkskiva och stänkskydd i köket. Här finns även en väl placerad vinkyl.

Lägenheten ligger endast 2 minuter från Bergshamra tunnelbanestation med röda linjen och ca 12 minuter in till Stockholm City. Åker du tunnelbanan åt motsatt håll ca 3 minuter kommer du till Danderyds sjukhus där bussar mot bland annat Norrtälje, Vaxholm och Sollentuna avgår.

I området finns lokal service som matbutiker, pizzerior och gym. Vill du komma åt ytterligare service ligger Mall of Scandinavia endast ett stenkast bort med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 18 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Öppen och välkomnande hall med gott om plats för avlastning och förvaringsmöbler. Hallen har ljusa väggar och nylagt golv i jurakalksten. Här når du även klädkammaren med goda förvaringsmöjligheter.
 • Kök
  Stort och rymligt kök med härligt ljusinsläpp. Här finns gott om förvaringsutrymme samt plats för större matbord och ytterligare förvaringsmöbler om så önskas. Arbetsbänk i rostfritt stål och carraramarmor. Vita skåpluckor med mässingbeslag samt stänkskydd som snyggt matchar bänkskivan. Köket är utrustat med vinkyl, spis/ugn, fläkt, tvådelad diskho, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Köket har ljusa väggar och golv av vit askparkett.
 • Vardagsrum
  Stort och öppet vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet. Här finns gott om plats för en ordentlig soffgrupp med tillhörande möblemang vilket bjuder in till umgänge. Rummet har beigea väggar och golv av vit askparkett. Här finner du även utgången till den inglasade balkongen.
 • Sovrum 1
  Rejält tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande förvaringsmöbler så som nattduksbord, byrå och garderober. Garderober med spegelparti finns som snyggt reflekterar ljuset från fönstret och gör att rummet känns ännu större. Beigea väggar och golv av vit askparkett.

  (Alternativ planlösning, finns möjlighet att dela av sovrummet till två sovrum)
 • Sovrum 2
  Rum med vitmålade väggar och golv av vit askparkett. Här finns plats för för dubbelsäng samt förvaringsmöbler.
 • Badrum
  Stilrent badrum med vitt kakel, svart klinkers samt svart kakel i duschen. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, dusch med vikbara glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare från 2017.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea:
  79 kvm
 • Rum:
  3 (2 sovrum)
Energideklaration
 • Energiklass:
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2018-11-29
Balkong
 • Stor och ombonad, inglasad balkong. Här finns plats för soffa eller enklare möblemang.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen förfogar över 50 platser i garage och 38 husnära p-platser. En p-plats är avsedd för elbil.
  - Garageplats – 1 400 kr/månad
  - P-plats – 575 kr/månad
Ekonomi
 • Avgift:
  3 954 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, varmvatten, internet och kabel-TV
 • Kommentar, månadsavgift
  Gemensamt bredband:
  250/100 Mbit/s samt IP-telefoni via Bredbandsbolaget. Avgiften (125 kr/mån) = fast tillägg till månadsavgiften.
  Kabel-TV:
  Gruppavtal (basutbud) med Com Hem.
  Avgiften (30 kr/mån) = fast tillägg till månadsavgiften. Utöver basutbudet kan medlemmar teckna avtal om digital-TV från Bredbandsbolaget och Com Hem.
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift:
  2,5% av basbeloppet kr, betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift:
  1% av basbeloppet kr
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
 • Planerade avgiftsändringar
  Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Bladet. I föreningen finns 164 lägenheter.
 • Allmänt
  Brf Bladet ligger på Barks väg i Bergshamra, Solna mellan Brunnsviken och Edsviken med Ulriksdals Slottspark och Stocksund som grannar. Många trevliga promenadstigar finns i närheten. I Bergshamra finns förutom bra kommunikationer också bl.a. bibliotek, post, vårdcentral, tandvård, livsmedelsbutiker, daghem och skola, restauranger och caféer.

  Föreningen är välskött och har god ekonomi.
 • Kommande renoveringar
  - Översyn och effektivisering av värmesystemen
  - Upprustning av utemiljön
  - Föreningen har anlitat SveaSolar till att installera solceller på taket vilket beräknas generera drygt 110 00 kWh per år, något som kommer innebära sänkta elkostnader och bidrar till en bättre miljö. Arbetet beräknas vara klart juli 2019.
  - Stamspolning kommer att ske under 2019 mellan september och oktober
 • Avgiftsförändringar
  Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar.
 • Gjorda renoveringar
  Underhåll sker löpande enligt föreningens underhållsplan. De senaste fem åren har hissarna, entréplanen samt våningsplanen blivit renoverade och yttertaken blivit ommålade. Den yttre belysningen är just nu under processen att bli utbytt.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  - Gemensam tvättstuga i varje hus.
  - Föreningen har en gemensamhetslokal som rymmer 100 personer. Medlemmar får hyra lokalen. Hyran är 800 kr för helkväll eller dygn.
  För "familjeangelägenheter" exempelvis barnkalas på dagtid kan boende i Bladet hyra lokalen kl. 12-18 för endast 200 kr.
  - Det finns två gästrum som medlemmarna får hyra, 200 kronor per natt.
  - Odlingslotter finns med kolonistuga och växthus – kölista för intresserade medlemmar.
  - Ett gemensamt grovsoprum.
  - Cykelrum i varje hus.
  - Barnvagnsrum i varje hus.
  - Lekplats med bl.a. gungor
  - Gemensam flaggstång.
Sponsrade länkar
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Karta & platser
Närliggande platser & landmärken
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Området

Bergshamra

Här i fantastiska Bergshamra bor du bekvämt med bra kommunikationer och god service samtidigt som du har vattnet runt hörnet. I och med att Bergshamra gränsar till både Edsviken och Brunnsviken är detta ett mycket vackert område som bjuder in till bad och båtliv, men samtidigt behåller närheten till City.

Kommunikationer

Från Bergshamra centrum går tunnelbanans röda linje med endast ca 12 minuter in till Stockholm City. Från City når du även övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer mot bland annat Arlanda och Uppsala. Från Bergshamra centrum går även flertalet bussar som bland annat 509 mot Brommaplan och 503 mot Ulriksdals station. I utkanten av Bergshamra finner du Bergshamra bro med flera busslinjer som 178 Mörby Station - Jakobsbergs station, 613 Kista centrum - Skarpäng och 177 Mörby station - Skärvik. En station bort ligger sedan Danderyds sjukhus med bussar mot bland annat Norrtälje och Vaxholm.

Natur och fritid

I Bergshamra finns fantastiska Tivoliparken med stora grönområden och badklippor. Varför inte ta en trevlig promenad i skogen för att sedan avsluta med ett dopp i Brunnsviken? Vill man inte bada i sjön finns här även Svedenbadet med en tempererad 25-metersbassäng och en barnbassäng. På området finns även en servering. För den mer idrottsintresserade finns i området Bergshamra IP med en kombinerad amerikansk fotbollsplan och en 11-mannaplan för fotboll. På vintern anlägger de här en konstfrusen bandyplan istället. I området finns även gym. I och med att Bergshamra är näst intill omringat av vatten finns här i området flertalet marinor med möjlighet till båtplats. Tvärs över Edsviken ligger Marina Läroverket i Stocksund som under somrarna anordnar seglarläger i skärgården.

Barnomsorg och skolor

Här i Bergshamra finns gott om förskolor så som Rågen, Månstrålen, Glädjen och Barnens Montessoriakademi. Ser vi istället till grundskolor finns här Bergshamraskolan (F-9), Svendenskolan (1-9) som är en grund- och grundsärskola för elever med autism, samt Ingridskolan (1-9 och gymnasieskola) som är anpassad för elever med Asberger Syndrom/ASD. Självklart finns fler förskolor och grundskolor i Solna och för mer information om dessa kan du besöka https://www.solna.se/forskola-skola/.

Affärer och restauranger

Precis nere vid vattnet, ute på Bockholmen, ligger populära Bockholmen Hav & Restaurang. Här serveras under högsäsongen lunch och middag alla dagar i veckan, och nere vid vattenbrynet finns Kärleksbaren där det grillas och erbjuds somriga drinkar när vädret tillåter. Bockholmen Hav & Restaurang har även en relativt stor brygga med ca 8 meters djup där gäster kan lägga till. I Bergshamra finns även flertalet lokala restauranger med bland annat persisk och italiensk mat. Här hittar du även Kafé Sjöstugan vid Brunnsvikens norra strand som det går bra att åka båt till. Ser vi till service så som matbutiker finns här både Ica Nära och Coop Konsum inom gångavstånd från varandra, och här finns även vårdcentral och bibliotek.

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier