Frögatan 1, 5/6 tr

Frögatan 1, 5/6 tr

Slutpris

6 795 000 kr


Frösunda— Solna

Frögatan 1, 5/6 tr


Slutpris
6 795 000 kr

Frösunda— Solna

Optimal femma, högt upp i huset med solig söderbalkong! Belägen i mycket skötsam förening i hjärtat

*ACCEPTERAT PRIS*
- Badrum och separat gäst-WC
- Solig balkong i söderläge mot grönskande gård
- 4 st ordentliga sovrum och generösa förvaringsutrymmen
- Ovanligt stort källarförråd!
- Genomgående ljusinsläpp
- Tidigare avgiftsfria månader!
- Välskött förening med låg belåning - 7 198 kr/kvm (årsredovisning 2021)
- Förening med stabila intäkter från lokaler
- Grönskande innergård, perfekt för barnfamiljer!
- Familjevänligt område med närhet till förskolor, grönområden, utmärkta kommunikationer, butiker och restauranger
- Cykelavstånd till city!

Vi på Mäklarhuset vill stolt presentera denna charmiga femrummare som har mycket utöver det vanliga! Bland bostadens många höjdpunkter finns en rymlig balkong i söderläge mot föreningens lummiga innergård och sol större delen av dagen. Vidare finns fyra perfekt placerade sovrum i bostadens olika hörn, vilket skapar avskildhet.

Köket bjuder på generösa arbetsytor och skåpsförvaring samtidigt som det finns en halvöppen planlösning mot matsalsdelen och vardagsrummet. Här finns även ett stort badrum med all maskinell utrustning man behöver för en smidig vardag samt en separat gästtoalett (Perfekt om man är många i familjen eller har besök).

Förvaring finns i överflöd både i i klädkammare, garderober och det ovanligt stora källarförrådet, som man enkelt når via hissen raka vägen ner i byggnaden. Tack vare det höga läget i huset och den genomgående planlösningen så upplevs denna bostad som ljus och luftig.

BRF Pomona är en oerhört välskött förening som äger marken, har låg belåning med tanke på föreningens ålder, 5 st lokaler som inbringar stabila intäkter till föreningen. Föreningens medlemmar har tidigare dragit nytta av enstaka avgiftsfria månader. Som medlem i föreningen har man tillgång till 3 st tvättstugor,soprum, barnvagnsförråd, cykelförråd samt en underbar och lummig innergård med lekplats.

I Frösunda bor du granne till det bästa som Solna har att erbjuda! Precis på andra sidan gatan finns Hemköp och i närområdet finns apotek, restauranger, bussar, skolor och förskolor. Här finns även gym på andra sidan gatan och här finns närhet till morgon- och kvällsdopp i omtyckta Brunnsviken. Inte långt bort finns Solna Station med sina utmärkta kommunikationsförbindelser och ett kort avstånd bort finns Mall of Scandinavia med sitt rika utbud av restauranger, butiker och IMAX-biograf. Frösunda ligger mycket väl beläget i närhet av E4:an, som enkelt tar dig till Arlanda, Uppsala eller söderut.

Denna bostad vill du inte missa! Vi ses på visningen. /Mathias Odehag på Mäklarhuset


Boarea
125.6 kvm
Avgift
5 984 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-09-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.