Garvis Carlssons Gata 12, Vån 4/7

Garvis Carlssons Gata 12, Vån 4/7


Råsunda— Solna

Garvis Carlssons Gata 12, Vån 4/7



Råsunda— Solna

Välplanerad 3:a belägen i hjärtat av Råsunda!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trerummare, högt upp i huset med generös inglasad balkong i söderläge. Smakfulla materialval och kvalitetsvitvaror är ett tema som går genom hela bostaden. Bostaden är nymålad med Jotuns varma kulör ”Sommarsnö”. Generösa sällskapsytor och stora fönsterpartier ger bostaden rymd och ett härligt ljusinsläpp. Optimalt läge där fönster vetter både mot innergården och ut mot Solna Centrum och Skytteholm. Modernt hus i snygg design, med fördelar såsom 3-glas fönster, FTX-ventilation, Fiber, handikappsanpassade entréer, cykel och barnvagnsrum.

För er som vill bo centralt, med hög komfort är detta bostaden för er.
* Utmärkt fint skick
* Optimal planlösning
* Generösa sällskapsytor
* Nymålat med Jotuns kulör ”Sommarsnö”
* Inglasad balkong i högt söderläge
* Välutrustat kök
* Två bra sovrum
* Stilrent badrum med golvvärme och tvätthörna
* Utmärkt läge nära Solna C, Gamla Råsunda, Mall of Scandinavia och pendeltåg
* Enastående kommunikationer – bara 1 minuts gångavstånd till T-bana, Tvärbana och ett flertal bussar. Med T-banan tar du dig in till Stockholm City på bara 10 minuter.

Brf Derbyt är en stabil förening som består av 157 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt samt 3 hyreslokaler. Då husen uppfördes 2019 så har det inte utförts några större renoveringar. Föreningens gemensamma utrymmen är 2 miljörum, 3 cykelrum samt förråd för barnvagnar och rollatorer i varje trapphus. Utöver det har dem en gemensam innergård med cykelställ, soffor, sandlåda, utegrill och picknickbord under en pergola. Möjlighet till garage hanteras via Parkman, utöver det råder det boendeparkering i området.

Nya Råsunda är det perfekt läge för dig om vill bo lugnt, men ändå centralt. Ett stenkast ifrån Stråket, som stoltserar med läcker sekelskiftesarkitektur samt mysiga restauranger, caféer och butiker. Som kontrast till Råsundavägens puls med restauranger, fik och Solna Centrum som skryter med 100-talet butiker och 20-talet restauranger, nås till exempel Råstasjöns och Lötsjöns vackra promenadstråk på några få minuter till fots. Kommunikationer finns här också gott om, endast ett stenkast bort ligger både Näckrosens och Solna Centrums tunnelbanestationer som tar dig till Stockholm City på bara 10 minuter och på Råsundavägen går flertalet bussar som tar dig dit du önskar. Sist men inte minst nås både Friends Arena med alla roliga evenemang och Mall of Scandinavia, Skandinaviens största shoppingcentrum, på ca 10 minuter till fots. I denna galleria stillar man både hunger och shoppingsug i över 200 butiker samt restauranger och caféer med mat från alla världens hörn.

En bostad som måste upplevas på plats! Varmt välkomna på visning
Vid frågor eller funderingar hör av er till ansvarig mäklare Mirza Licina 070 072 96 66


Boarea
68 kvm
Avgift
4 250 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-11-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.