Sök Meny
Såld

Solna - Frösunda / Gustav III:s boulevard 59, 2 tr

Balkong med bästa kvällssolsläge - Optimalt planerade - Klädkammare - Välskött BRF

Välkommen till denna yteffektiva tvåa om ca 54 m² med centralt och ostört läge invid Frösunda port! Här erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen med kvällssolsläge belägen med utsikt över föreningens grönskande innergård och allmänningen. Stort kök med möjlig matplats för 6-8 personer. Sovrum som med fördel kan inredas med en dubbelsäng. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Mycket god förvaring via flertalet garderober, klädkammare och källarförråd.

Området erbjuder på all tänkbar service i form av matbutik, bank, post, kemtvätt, frisör, gym och flertalet restauranger, dessutom i direkt närhet till nöje och shopping i den nybyggda Mall of Scandinavia. Perfekt läge för dig som gillar natur med bl.a. Brunnsvikens vatten och Hagaparkens grönområden runt knuten. Goda väg-, bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm C på ca. 7 min.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Solna / Frösunda
Gustav III:s boulevard 59, 2 tr
Slutpris: 3 100 000 kr
Boarea: 54 kvm
Avgift: 2 789 kr/mån
Driftkostnad: 410 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Gustav III:s Boulevard