Johan Enbergs Väg 28,    2 tr.

Johan Enbergs Väg 28, 2 tr.

Slutpris

4 295 000 kr


Solna - Huvudsta— Solna

Johan Enbergs Väg 28, 2 tr.


Slutpris
4 295 000 kr

Solna - Huvudsta— Solna

Renoverad 5:a och ultimat familjelägenhet med ca 15 kvm inglasad balkong i V-läge. Lågt belånad Brf.

Välplanerad 5:a med två renoverade badrum, stort renoverat kök, egen tvättstuga och stor inglasad balkong om ca 15 kvm i V-läge med em./kvällssol. En ultimat familjelägenhet, insynsskyddat belägen i mycket lågt belånad förening med ca 8 hyresrätter kvar och välskött fastighet.

Internet 100 Mbit/s från Bredbandsbolaget, basutbud Kabel-tv samt även Bostadsrättsförsäkringstillägg ingår i avgiften.

Johan Enbergs Väg 28 ligger centralt med 50 m till dubbla tunnelbanelinjer. Beläget i en vacker och vattennära närmiljö med både gång och cykelavstånd in till City och möjlighet till båtliv vid Pampas Marina och Karlbergskanalen.

Vardagsrum med plats för både matsalsdel och umgängesdel samt utgång till den fantastiska balkongen, 4 rymliga sovrum, inbyggda garderober, klädkammare och stort kök med ordentlig matplats samt egen tvättstuga. Balkongen vetter mot föreningens parkliknande trädgård invid lummig allmänning.

På sommaren är närheten till Huvudsta badet (50-meters utomhusbassäng), 4H-gård och ridskola och Huvudsta slottsområde enormt uppskattad. I det direkta närområdet finns 2 livsmedelsaffärer, 1 Pressbyrå samt några restauranger. Bra gång- och cykelvägar längs med vattnet ner till centrala Stockholm. Ca 3 km till St. Eriksplan, ca 5 km till Stockholm Stadshus samt ca 1 km till populära motionsspår vid Karlbergs slott. Även Solna centrum ligger på gångavstånd, ca 10 minuter. Tunnelbana till T-centralen tar 8 minuter. Med bil är det enkelt att via Pampaslänken ta sig ut på Essingeleden

Välkommen!


Referensnummer
137 965
Boarea
122 kvm
Avgift
5 053 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-04-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.