Johan Enbergs Väg 28, 2 tr. / Solna - Huvudsta / Solna

Renoverad 5:a och ultimat familjelägenhet med ca 15 kvm inglasad balkong i V-läge. Lågt belånad Brf.

Slutpris
4 295 000 kr
Referensnummer
137 965
Boarea
122 kvm
Avgift
5 053 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-04-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johan Enbergs Väg 28, 2 tr. såldes av oss 2014-04-28. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solna - Huvudsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 5:a med två renoverade badrum, stort renoverat kök, egen tvättstuga och stor inglasad balkong om ca 15 kvm i V-läge med em./kvällssol. En ultimat familjelägenhet, insynsskyddat belägen i mycket lågt belånad förening med ca 8 hyresrätter kvar och välskött fastighet.

Internet 100 Mbit/s från Bredbandsbolaget, basutbud Kabel-tv samt även Bostadsrättsförsäkringstillägg ingår i avgiften.

Johan Enbergs Väg 28 ligger centralt med 50 m till dubbla tunnelbanelinjer. Beläget i en vacker och vattennära närmiljö med både gång och cykelavstånd in till City och möjlighet till båtliv vid Pampas Marina och Karlbergskanalen.

Vardagsrum med plats för både matsalsdel och umgängesdel samt utgång till den fantastiska balkongen, 4 rymliga sovrum, inbyggda garderober, klädkammare och stort kök med ordentlig matplats samt egen tvättstuga. Balkongen vetter mot föreningens parkliknande trädgård invid lummig allmänning.

På sommaren är närheten till Huvudsta badet (50-meters utomhusbassäng), 4H-gård och ridskola och Huvudsta slottsområde enormt uppskattad. I det direkta närområdet finns 2 livsmedelsaffärer, 1 Pressbyrå samt några restauranger. Bra gång- och cykelvägar längs med vattnet ner till centrala Stockholm. Ca 3 km till St. Eriksplan, ca 5 km till Stockholm Stadshus samt ca 1 km till populära motionsspår vid Karlbergs slott. Även Solna centrum ligger på gångavstånd, ca 10 minuter. Tunnelbana till T-centralen tar 8 minuter. Med bil är det enkelt att via Pampaslänken ta sig ut på Essingeleden

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.