Sök Meny
Såld

Solna - Ritorp / Mäster Simons Väg 22

4:a i etage med radhuskänsla och egen carport

Välkomna till denna stora fyrarummare om ca 115 m² i etage med carport som ingår i avgiften.

Övre plan förser er med två entréer, ena från trapphuset och andra från bostadens ena uteplats där du även har carport. Här finner du i delvis öppen planlösning kök, vardagsrum och matplats för 8-10 personer samt hall med förvaring och badrum utrustat med tvättmaskin och duschhörna. Från vardagsrummet nås bostadens balkong i bästa solläge ut mot innergården.
Nedre plan erbjuder två stora sovrum varav ena med fördel kan byggas om till två mindre sovrum, badrum utrustat med bland annat badkar samt vardagsrum med utgång till bostadens andra uteplats.
Utöver bostadens välplanerade kvadratmeter som möjliggör att bygga om till en femma har ni tillgång till hela tre uteplatser.

Är ni på jakt efter en bostad med radhuskänsla i ett lugnt och trivsamt område med närhet till kommunikationer, service och grönområden är denna bostad perfekt.

Missa inte chansen att förvärva denna unika pärla i Ritorp!

Sponsrade länkar
Solna / Ritorp
Mäster Simons Väg 22
Slutpris: 3 850 000 kr
Boarea: 115 kvm
Avgift: 7 003 kr/mån
Rum: 4 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-10-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Mäster Simons Väg