Mäster Simons Väg 22 / Ritorp / Solna

4:a i etage med radhuskänsla och egen carport

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea
115 kvm
Avgift
7 003 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mäster Simons Väg såldes av oss 2017-10-18. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Mäster Simons Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ritorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna stora fyrarummare om ca 115 m² i etage med carport som ingår i avgiften.

Övre plan förser er med två entréer, ena från trapphuset och andra från bostadens ena uteplats där du även har carport. Här finner du i delvis öppen planlösning kök, vardagsrum och matplats för 8-10 personer samt hall med förvaring och badrum utrustat med tvättmaskin och duschhörna. Från vardagsrummet nås bostadens balkong i bästa solläge ut mot innergården.
Nedre plan erbjuder två stora sovrum varav ena med fördel kan byggas om till två mindre sovrum, badrum utrustat med bland annat badkar samt vardagsrum med utgång till bostadens andra uteplats.
Utöver bostadens välplanerade kvadratmeter som möjliggör att bygga om till en femma har ni tillgång till hela tre uteplatser.

Är ni på jakt efter en bostad med radhuskänsla i ett lugnt och trivsamt område med närhet till kommunikationer, service och grönområden är denna bostad perfekt.

Missa inte chansen att förvärva denna unika pärla i Ritorp!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration