Nämndemansgatan 29, 3 tr / Solna - Frösunda / Solna / Nyproduktion

Slutpris
2 750 000 kr
Referensnummer
172 082
Boarea
53 kvm
Avgift
3 410 kr/mån
Driftkostnad
575 kr/mån
Såld
2014-03-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nämndemansgatan 29, 3 tr såldes av oss 2014-03-05. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solna - Frösunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik helt nyproducerad 2:a i grönt parkläge högst upp i huset med en 10 meter lång, 16 kvm stor balkong, helt utan insyn, inflyttningsklar i april 2014. Inredningsvisning slutet av februari. På den stora balkongen i sydvästläge har man fri himmel och utsikt över vackra nyanlagda Fröfjärdsparken utan andra hus framför. Mycket yteffektiva moderna 53 kvm med plats för allt önskvärt möblemang med bibehållna fria sociala ytor. Mycket expansivt område där nya Arenastaden håller på att växa fram bl. a med Mall of Scandinavia samt Friends Arena som redan är på plats. Nära till Brunnsviken, Hagaparken och andra friluftsområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.