Nybodagatan 7 / Skytteholm / Solna

Trevlig 2:a med magisk utsikt över Skytteholmsparken

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
2 906 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-05-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nybodagatan såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Nybodagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skytteholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna fantastiska 2:a belägen i Skytteholm, Solna. Lägenheten präglas av genomgående stora ytor och härligt ljusinsläpp vilket bidrar till den öppna och luftiga känslan. Tack vare vardagsrummets och balkongens storlek finns här goda sociala ytor såväl inne som ute. Lägenhetens övriga rum är alla stilrent inredda med ljusa och moderna materialval vilket ger hela bostaden en enhetlig och fräsch känsla.

Här bor du på en lugn återvändsgata i ett av Solnas mest eftertraktade områden. Från lägenheten har du magisk utsikt över populära Skytteholmsparken där många samlas under sommaren. På knappt 6 minuters promenad når du Solna centrum med ca 120 butiker och restauranger samt matbutiker som ICA, Hemköp och LIDL. Här finns även tunnelbanans blå linje med ca 10 minuter in till City där du når övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer. På ca 20 minuters promenad från bostaden når du vattnet och dess fina promenadstråk och caféer. Här finns även Huvudstabadet med en tempererad 50-metersbassäng med sex banor och en barnbassäng. På området finns även en servering.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Skytteholm

Varmt välkommen till Skytteholm, ett av Solnas mest eftertraktade områden. Här bor du näst intill populära Skytteholmsparken och Solna centrum vilket gör att du har närhet till såväl natur som service och goda kommunikationer.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna här i Skytteholm är mycket goda i och med att det är gångavstånd till såväl Solna centrum som Sundbybergs centrum och Solna station. Från Solna centrum går tunnelbanans blå linje med 10 minuter in till City där övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer mot till exempel Arlanda och Uppsala går. Från Sundbybergs station når du också tunnelbanans blå linje, men även pendeltåg mellan Nynäshamn och Bålsta samt spårvagn mellan Sickla och Solna station. Vid Solna station når du även där pendeltåg mot bland annat Södertälje, Märsta, Arlanda och Uppsala. Genom Skytteholm går även buss 509 Brommaplan - Danderyds sjukhus och buss 512 Solna centrum - Spånga station.

Natur och fritid

Skytteholm är perfekta platsen för den som vill leva ett aktivt liv nära naturen. Här hittar du bland annat populära Skytteholmsparken som är en perfekt utflyktsplats en varm sommardag då parken erbjuder stor plaskdamm för de yngre, basketplan, lekparker, servering och mycket mer. I anslutning finns även Skytteholms IP med flera konstgräsplaner och läktare med stor publikkapacitet. Här finns även Solnahallen med flera idrottshallar och även en restaurang. Strax bredvid Skytteholm ligger även Klättercentret Solna. För den som är mer shoppingintresserad så ligger Mall of Scandinavia en kort bit norrut med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger. Rör du dig istället söderut kommer du till Huvudsta med med bland annat utomhuspool, badstrand, bryggor och café nere vid vattnet.

Barnomsorg och skolor

Här i området finns gott om förskolor som till exempel Förskolan Dungen, Jirawans Trollungar och Ankan och Grodans Förskolor AB. Ser vi istället till grundskolor i Skytteholm finns här Nybodaskolan, Bryggan och Skytteholmsskolan. Självklart finns flertalet fler förskolor och skolor inom Solna kommun och för mer information om dessa kan du besöka https://www.solna.se/forskola-skola/.

Affärer och restauranger

I Skytteholm ligger Solna Centrum med 120 butiker, caféer och restauranger samt matbutikerna ICA, Hemköp och LIDL. Vill du storhandla är det inga problem alls då ICA Maxi Stormarknad ligger ett stenkast bort. Som tidigare nämnt ligger även Mall of Scandinavia inom bekvämt avstånd, så det råder ingen brist på service i närområdet.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.