Nybodagatan 7 / Skytteholm / Solna

Trevlig 2:a med magisk utsikt över Skytteholmsparken

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
2 906 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-05-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nybodagatan såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Nybodagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skytteholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna fantastiska 2:a belägen i Skytteholm, Solna. Lägenheten präglas av genomgående stora ytor och härligt ljusinsläpp vilket bidrar till den öppna och luftiga känslan. Tack vare vardagsrummets och balkongens storlek finns här goda sociala ytor såväl inne som ute. Lägenhetens övriga rum är alla stilrent inredda med ljusa och moderna materialval vilket ger hela bostaden en enhetlig och fräsch känsla.

Här bor du på en lugn återvändsgata i ett av Solnas mest eftertraktade områden. Från lägenheten har du magisk utsikt över populära Skytteholmsparken där många samlas under sommaren. På knappt 6 minuters promenad når du Solna centrum med ca 120 butiker och restauranger samt matbutiker som ICA, Hemköp och LIDL. Här finns även tunnelbanans blå linje med ca 10 minuter in till City där du når övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer. På ca 20 minuters promenad från bostaden når du vattnet och dess fina promenadstråk och caféer. Här finns även Huvudstabadet med en tempererad 50-metersbassäng med sex banor och en barnbassäng. På området finns även en servering.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration