Östervägen 25B / Råsunda / Solna

Trevlig 2: a med balkong i skyddat läge

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 297 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östervägen såldes av oss 2019-08-21. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Östervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råsunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna 2:a belägen i Råsunda, Solna. Lägenheten har genomtänkta utrymmen som maximerar ytan utan att göra känslan av rummen mindre så som nedfällbart matbord och inbyggda garderober. Det stora och ljusa vardagsrummet bjuder in till sociala sammanhang tack vare utrymme för både soffgrupp och matbord och från vardagsrummet nås även balkongen.

Här i Råsunda bor du med promenadavstånd till allt du kan önska dig. Här finns Sveriges nationalarena Friends Arena och Mall of Scandinavia med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här hittar du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger. Vill du leva en aktiv vardag finns här flertalet utegym och vanliga gym samt många fina promenadstråk som till exempel längs med Råstasjön. Om du mot förmodan inte hittar det du söker i Råsunda når du från Solna station majoriteten av Stockholm tack vare tvärbanan mot Sickla samt pendeltåg mot såväl Södertälje som Arlanda och Uppsala. Tar du pendeltåget en station till Stockholm Odenplan går där övriga pendeltågslinjer och samtliga tunnelbanelinjer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Råsunda

Här i Gamla Råsunda bor du med promenadavstånd till det mesta så som butiker, kommunikationer samt trevliga promenadstråk och sjöar.

Kommunikationer

Från Solna Station når man stora delar av Stockholm tack vare tvärbanan mot Sickla samt pendeltåg mot såväl Södertälje som Arlanda och Uppsala. Pendeltåget tar dig till Odenplan och T-centralen på 4 respektive 6 minuter. Från Odenplan går övriga pendeltågslinjer mot Bålsta och Nynäshamn och från T-centralen kan du ansluta dig till samtliga tunnelbanelinjer.

Natur och fritid

Här i Råsunda finns goda möjligheter för den som vill leva ett aktivt liv. Dels finns flertalet utegym och vanliga gym, men här finns även Råstasjön med trevliga promenadstråk. Varför inte ta en promenad längs Råstasjön i sommarsolen eller kanske en trevlig picknick med vänner på någon av de närliggande ängarna? Är du mer intresserad av sport bor du här granne med Arenastaden och Sveriges nationalarena Friends Arena. Här finns även Mall of Scandinavia med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger.

Barnomsorg och skolor

Här i Råsunda finns flertalet förskolor och skolor. Några exempel på förskolorna är Förskola Juvelen, Förskolan Solrosen och Barnens MontessoriAkademi. Är du istället på jakt efter grundskolor i området finns till exempel Råsunda Skola (F-6) och Skytteholmsskolan (F-9), men självklart finns många fler förskolor och grundskolor i Solna kommun. För mer information om dessa, vänligen besök https://www.solna.se/forskola-skola/.

Affärer och restauranger

Solna Centrum erbjuder flertal butiker, caféer, restauranger men önskas ett större utbud hittar du Mall of Scandinavia som ligger i området. Här hittar du en unik mix av design, mode, teknik, underhållning och mat från hela världen. Här finns som tidigare nämnt även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger. Ser vi till övriga Råsunda finns här även restauranger som Texas Longhorn, Supreme Burger samt flertalet lokala restauranger.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.