Råsundavägen 168, 3 tr / Råsunda / Solna

Nyproducerad 3:a med toppläge i Råsunda!

Slutpris
3 475 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
3 127 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-09-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råsundavägen såldes av oss 2019-09-23. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Råsundavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råsunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad 3:a i populära projektet West Side Solna med tillträde 16 oktober 2019. Bostaden erbjuder vardagsrum med balkong mot Lövgatan. Öppen planlösning mot köket med vita snickerier. Två bra sovrum och ett helkaklat badrum och har flera garderober vilket ger bra förvaringsmöjligheter. Vitt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Helkaklat badrum med kombimaskin. Se bofaktabladet för mer information.

Föreningen kommer att ha en gemensam takterrass i västerläge och en gemensam pool på innergården för svalkande dopp. På nedre våningarna planeras för café och butiker. I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg med restauranger, butiker, caféer, mataffärer samt biograf vid K-märkta Gamla Filmstaden. I närheten finns även Mall of Scandinavia. Från Näckrosen, som är närmaste tunnelbanestation, når du T-Centralen på tolv minuter. Den bilburne har E4 runt knuten. Föredrar du cykel, är du bara 18 minuters trampande från Kungsholmen.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.