Regnstigen 18 / Rudviken / Solna

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea
84.5 kvm
Avgift
3 344 kr/mån
Driftkostnad
417 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2015-02-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Regnstigen såldes av oss 2015-02-03. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Regnstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rudviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett centralt läge i Solna i det populära och barnvänliga Rudviken finner ni denna välplanerade trerummare om ca 84,5 m² som går att göra om till en fyra. Bostaden har gavelläge och ligger högt upp i huset.

Bostaden har en effektiv planlösning som kan delas in i en social del och en del för de boende. Köket och vardagsrummet ligger i delvis öppen planlösning med plats för en stor matplats. Den öppna planlösningen är modern och trivsamt, samtidigt som den erbjuder en viss avskildhet från köket. Från den sociala delen når ni också bostadens inglasade balkong med högt och fritt läge.

Önskar ni få ut ytterligare ett rum finns en möjlighet att dela av en bit av det stora vardagsrummet.

Den andra delen av bostaden inrymmer två bra sovrum, samt badrum med plats för tvättmaskin och tumlare.

Här bor ni granne med Solna Centrum som erbjuder 120 butiker både större kedjeföretag och mindre aktörer, banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedel och bibliotek. I direkt anslutning till Solna Centrum ligger T-banan med restid in till city på ca 10 min och det stora busstorget som trafikeras av flertalet busslinjer. Vid Solna Centrum finns också möjlighet att kliva på den nya tvärbanan. På gångavstånd har ni Skytteholmsparken, Hagaparken, Huvudsta strandpromenad med bl.a. Pampas Marina samt fågelsjöarna Råsta- och Lötsjön

Välskött förening med låga avgifter och dolda tillgångar i from av hyresrätter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.