Signe Tillischgatan 18, 2 tr / Frösunda / Solna

Slutpris
2 475 000 kr
Referensnummer
173 061
Boarea
64 kvm
Avgift
3 842 kr/mån
Driftkostnad
346 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Signe Tillischgatan 18, 2 tr såldes av oss 2014-01-16. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa, välplanerade tvårummare på Frösundas attraktivaste adress med ostört läge invid Frösunda port! Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. Balkong i sydost med många soltimmar. Stilrent kök med möjlighet till stor matplats. Väl tilltaget sovrum som med fördel kan inredas med dubbelsäng. Helkaklat badrum med golvvärme, badkar, och tvättpelare. Mycket goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober, klädkammare och förråd.

Här bor Ni lugnt nära naturen och samtidigt centralt invid Frösunda Port med mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min.

I närheten byggs Skandinaviens största shoppingcenter, Mall of Scandinavia, som kommer att rymma ca 230 butiker, samt restauranger och all annan tänkbar service i tre våningsplan. Här är även den nya nationalarenan precis uppförd. Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.