Sök Meny
Såld

Solna - Huvudsta / Storgatan 52

Perfekt planerad tvåa med balkong!

En våning upp från markplan ligger denna fina lägenhet med utmärkt läge nära kommunikationer, service och grönområden disponeras denna välplanerade gaveltvåa om ca 60,6 m² med balkong. Här möts ni av stora lättmöblerade rum med härligt ljusintag och genomgående fräscha ytskikt samt förmånliga förvaringsmöjligheter via flertalet garderober, rymlig walk-in-closet och förråd.

Trevlig hall med både klädavhängning och ypperliga förvaringslösningar tack vare garderob samt klädkammare. Tilltaget och smakfullt inrett kök med välförsedd förvaring, ordentliga arbetsytor och full maskinell utrustning. Matplats för 4-6 personer invid fönstren. Generöst vardagsrum med utrymme för såväl soffgrupp och mediamöbel som arbetsstation. Utgång till balkong i soligt sydväst-läge. Rymligt sovrum i gavelläge med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Nyrenoverat badrum från 2017.

Välkomna till denna perfekt planerade tvåa!

Sponsrade länkar
Solna / Huvudsta
Storgatan 52
Slutpris: 3 400 000 kr
Boarea: 60,6 kvm
Avgift: 2 872 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 9 (Hiss finns)
Såld: 2017-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Storgatan