Vasavägen 25, 1 tr

Vasavägen 25, 1 tr

Slutpris

3 025 000 kr


Råsunda - Vasalund— Solna

Vasavägen 25, 1 tr


Slutpris
3 025 000 kr

Råsunda - Vasalund— Solna

En gömd skatt mitt i Råsunda, med fantastiska originaldetaljer och unikt läge

Letar du också efter en bostad som är något utöver det vanliga? Varmt välkommen till Vasavägen 25 och denna gömda skatt till bostad.

När du svänger in på Vasavägen från Råsundavägens puls, möts du snart av ståtliga hus med pampiga portar och imponerande atkitektur. Bland dessa hittas Brf Framnäs 7 som 2012 ombildades till Brf och i samband med detta renoverade man samtliga lägenheter stilfullt i både badrum och kök. Den lummiga tomten är utrustad med gemensam uteplats i sydvästläge, cykelställ och tvättstuga - allt för medlemmarnas bekvämlighet. Med sitt centrala läge i Råsunda kombinerat med lugnet från en bakgata, i högt läge och därmed med fantastisk utsikt, är detta något utöver det vanliga.

Direkt när du kliver in i bostaden på Vasavägen 25 möts du av den härliga atmosfär som byggtiden föranleder. Ett vackert golv i fiskbensparkett möter dig direkt i hallen och leder dig genom rummen. Häng av dig jackan till vänster i hallen och ta dig vidare in till bostadens vardagsrum och kök. Här finner du magi! Genom två pampiga pelare öppnar rummet upp sig mot flera stora fönster med vackra detaljer i spröjs och spanjoletter. Rummet flödar av ljus tack vare det höga läget på bostaden. Här har du plats för både vänner och familj med gott om utrymme för både matplats och soffhörna. Det stilfullt renoverade köket i gråa toner och speglade köksluckor ger plats för all veckans matlagning och förvaring. Här kan du varva ner efter en lång arbetsdag eller hitta ro i att jobba hemma invid köksfönstret. I anslutning hittas det stambytta badrummet som är helkaklat och välordnat med duschhörna, förvaring i kommod och väggskåp samt härlig golvvärme.

Sovrummet välkomnar dig till en härlig atmosfär med fönster i två väderstreck varav det ena erbjuder en fransk balkong. Här finns platsbyggd förvaring i tre stora garderober som löper från golv till tak, dessutom med intilliggande förråd som rymmer allt fler av dina saker. I sovrummet finns plats för en stor säng, men även ytterligare möblemang så som byrå, sittmöbel eller skrivbord. Bara fantasin sätter gränserna!

Missa inte chansen för att få ta del av denna magnifika bostad, varmt välkommen till Vasavägen 25!

Området:
Välkommen hem till Råsunda! I Brf Framnäs 7 bor du på en lugn och lummig tvärgata, i en familjär förening, precis intill Råsundavägens puls. Här blandas lägenhetshus med äldre villor vilket ger en fantastiskt fin karaktär på området. Härifrån har du nära till allt, upp längs en parallellgata ligger bland annat Vasalundshallen med simhall och Medley gym. Råsunda/Vasalund är ett av Solnas mest populära områden fyllt av mysiga små cafeer, sushirestauranger, pizzeria, Coop, Ica samt andra små butiker och matställen blandat med historia i anrika Filmstaden. Här finns en av Stockholms mest uppskattade biografer och en härlig yogastudio vid namn Little Peace Yoga. Det är dessutom helt perfekt för dig som vill bo med direkt närhet in till stan eller shopping i världsklass i Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia!

Buss 515, som tar dig direkt in till Odenplan på 15 minuter, går några minuter bort. Föredrar du tunnelbana eller tvärbana erbjuder Solna Centrum båda delar. Dessutom finns det pendeltåg invid Solna Station som tar dig direkt till Uppsala och Arlanda, likväl som du med snabba puckar tar dig ut till motorvägen. Utöver kommunikationer och service får man inte glömma bort alla härliga grönområden runt omkring. Exempelvis finns det riktigt fina promenadstråk runt Råstasjön och Lötsjön där du kan ta en söndagspromenad, satsa med kvällens löprunda eller slå dig ner för en picknick på sommaren.


Boarea
41 kvm
Avgift
2 717 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Vasavägen såldes av oss 2021-02-16. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Vasavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.