Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Stockholms innerstad!

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Vi på Mäklarhuset Innerstan värderar och förmedlar alla typer av bostäder. Hos oss får du en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Vi på Mäklarhuset har dig som kund i fokus och har en kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du tar kontakt med våra mäklare kan du känna dig trygg med vår engagerade och personliga service av högsta kvalitet.

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja och vi på Mäklarhuset Innerstan älskar vårt jobb! Vi har en extremt hög kunskapsnivå och flera av oss har jobbat i över 20 år som mäklare. Så om du vill att någon som verkligen kan sin sak hanterar din bostadsaffär ska du kontakta oss.

Våra mäklare kan Stockholm

Stockholm är en av de absolut vackraste städerna i världen och att få förmedla bostäder här är ett privilegium! Stockholms innerstad med sin fantastiska arkitektur, rika kulturliv och härliga människor är drömboendet för många. Vi har de främsta verktygen för en bostadspresentation och genom vår smarta annonsering ser vi till att din bostad träffar rätt spekulanter och sticker ut. Ta kontakt med oss idag så gör våra mäklare sitt bästa för att hjälpa dig.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi ger dig en fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret överst på sidan så kontaktar vi dig!

Varmt välkommen till Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Stockholm Innerstan har 4,7 av 5 i betyg

Läs våra 735 omdömen
Aktuella försäljningar
Visa alla 65
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering