Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din trevliga mäklare i Stockholms innerstad

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Stockholm innerstad

Vi på Mäklarhuset i Stockholm värderar och förmedlar alla typer av bostäder. Hos oss får du en smart, modern och heltäckande mäklartjänst.

Varje affär utgår från dina behov och önskemål. Med vår expertis får du dessutom hjälp med att värdera din bostad och skapa en effektiv säljplan så att du träffar rätt spekulanter för just din bostad. Vi ser också till att både du och köparen är skyddade från eventuella överraskningar.

Ett smartare sätt att sälja din bostad

Har du bestämt dig för att sälja din bostad? Med smart exponering med tyngdpunkt på digitala medier får vi din bostad att synas mer än andras, vilket ökar möjligheterna till fler spekulanter, fler budgivare och högre slutpris.

Kostnadsfri värdering

Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadsannonser och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.

Välkommen till din lokala mäklare i Stockholm.

Stockholm Innerstan

Fleminggatan 51
11232 Stockholm

08:00-17:00 Måndag-Fredag

Aktuella försäljningar
Visa alla 81
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering