Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Stockholms Innerstad

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Stockholm innerstan

Vi på Mäklarhuset har dig som kund i fokus och har en kundnöjdhet i absolut toppklass. När du tar kontakt med våra mäklare kan du känna dig trygg med vår engagerade och personliga service av högsta kvalitet. Hos oss får du en smart, modern och heltäckande mäklartjänst.

Vi arbetar över hela Stockholms innerstad och vi har två stora kontor. Ett hittar du på Norr Mälarstrand 72 på Kungsholmen och det andra ligger på Birger Jarlsgatan 76, precis på gränsen mellan Östermalm och Vasastan.

Gör ett smart val

Stockholm är en av de absolut vackraste städerna i världen och att få förmedla bostäder här är ett privilegium! Stockholms innerstad med sin fantastiska arkitektur, rika kulturliv och härliga människor är drömboendet för många.

Våra mäklare älskar sitt jobb! Vi har en extremt hög kunskapsnivå och flera av oss har jobbat i över 20 år som mäklare. Så om du vill att någon som verkligen kan sin sak hanterar din bostadsaffär ska du kontakta oss.

Vi har de främsta verktygen för en bostadspresentation och genom vår smarta annonsering ser vi till att din bostad träffar rätt spekulanter och sticker ut från mängden.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi ger dig en fri muntlig värdering och rådgivning som gör din bostadsaffär framgångsrik. Fyll i formuläret överst på sidan så kontaktar vi dig!

Varmt välkommen till Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Stockholm Innerstan har 4,7 av 5 i betyg

Läs våra 884 omdömen
Aktuella försäljningar
Visa alla 114
Våra mäklare & medarbetare
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering