Din mäklare i Stockholm Innerstan

Mäklarhuset Stockholm InnerstanBesöksadress

Vi har två fina kontor i innerstan där ni kan träffa våra mäklare. Välkomna till Fleminggatan 51 eller Folkungagatan 48

Söker du mäklare i Stockholms innerstad? Vi på Mäklarhuset värderar och förmedlar alla typer av bostäder. Hos oss får du en smart, modern och heltäckande mäklartjänst, varje affär unik och vi utgår alltid från dina behov och önskemål. Med vår expertis får du dessutom hjälp med att värdera din bostad och skapa en effektiv säljplan så att du träffar rätt spekulanter för just din bostad. Vi ser också till att både du och köparen är skyddade från eventuella överraskningar.

Våra engagerad mäklare har stor kunskap om bostadsmarknaden i Stockholm innerstan och hjälper dig gärna med frågor som rör din kommande bostadsaffär. Vare sig du vill ha rådgivning inför en försäljning, värdering av befintlig bostad eller tips för dig som köpare i området finns våra engagerade mäklare här för dig. Vi på Mäklarhuset hjälper dig med alla små och stora bostadsfrågor, genom hela livet. Välkommen att kontakta oss!

ETT SMARTARE SÄTT ATT SÄLJA I STOCKHOLM

Har du bestämt dig för att sälja din bostad? Med smart exponering med tyngdpunkt på digitala medier får vi din bostad att synas mer än andras, vilket ökar möjligheterna till fler spekulanter, fler budgivare och högre slutpris.

MÄKLARE MED LOKAL FÖRANKRING I STOCKHOLM

Vi är lokala specialister. Som din mäklare i Stockholm har vi god kännedom om de lokala områdena i Stockholms innerstad. På kontoret möts du av fastighetsmäklare och medarbetare med högt engagemang och lång erfarenhet där alla arbetar målinriktat för att nå bästa tänkbara resultat. Vår strävan är att vara det självklara alternativet när du behöver hjälp att sälja eller köpa din bostad. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om bostadsmarknaden i Stockholms innerstan.

NÖJDARE KUNDER

Vi på Mäklarhuset strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en personlig service i absoluta världsklass, både innan, under och efter själva bostadsaffären. Vi står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har resulterat att vi år efter år har haft en kundnöjdhet i toppklass.

Mäklaruhset Stockholm Innerstan
Mer från oss


Våra områden

Mäklare & medarbetare


Lena Svartström
Kontorschef / Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Hampus Schöllin
Kontorschef / Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Jakob Jakobsson
Fastighetsmäklare/Teamleader
Talar även engelska, spanska.

Matilda Gustafson
Fastighetsmäklare/Teamleader
Talar även engelska.

Patrik Nilsson
Fastighetsmäklare
Certifierad Nyproduktion
Talar även engelska.

Theo Björk Olsson
Marknad / Kommunikatör
Talar även engelska.

Moa Pareigis
Koordinator
Föräldraledig
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Stockholm Innerstan Vi har två fina kontor i innerstan där ni kan träffa våra mäklare. Välkomna till Fleminggatan 51 eller Folkungagatan 48

Öppettider


08:00-17:00 Måndag-Fredag

EN TRYGG START - KOSTNADSFRI VÄRDERING


Hos våra mäklare i Stockholm kan du känna dig trygg och säker. Att välja oss som din mäklare är ett tryggt val när du ska sälja eller värdera din bostad. Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadsannonser och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Våra mäklare finns med och hjälper dig hela vägen - från värdering till försäljning av din bostad. Allt för att du ska få en trygg och lyckad bostadsaffär. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad. Välkommen till din lokala mäklare i Stockholm innerstan.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.