Alexandra von Seth - Administrativ chef i Stockholm Kungsholmen

Jag har det ultimata arbetet! Dagligen får jag jobba med det jag tycker är allra roligast - kombinationen av administrativ struktur och ord & bild. Med utbildning i företagsekonomi, psykologi och juridik i bagaget och tidigare arbetserfarenheter som bestått av mycket sälj i olika branscher, har jag landat i att det är i denna bransch jag trivs allra bäst.

Del av arbetsprocessen

Från mina 12 år som förlagsredaktör har jag fått insikt i hur viktigt men också hur roligt det är att vara delaktig i hela arbetsprocessen. Så också i vår bransch. Från det allra första mötet då våra mäklare kommer tillbaka till kontoret med nysignerade uppdrag, till det avslutande tillträdet då en glad köpare fått sina nya nycklar, är den administrativa personalen på vårt företag delaktig.

Arbetsglädje

Genom informationsinhämtning, produktion av marknadsföringsmaterial till kundkontakter och upprättande av likvider bistår vi kunder men också mäklarkollegor med service som får processen att flyta smidigare. Det är ett arbete där den ena dagen inte är lik den andra men arbetsglädjen och den trevliga atmosfären på kontoret alltid är densamma.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Alexandra von Seth, administrativ chef i Stockholm Kungsholmen
Alexandra von Seth

Administrativ chef

Talar: Svenska, English
Mina kollegor på Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.