Adrian Pekul - mäklare i Stockholm Södermalm

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (9 omdömen)

Att stå inför försäljningsbeslut av sin bostad är inte enkelt. Det är många bitar som skall falla på plats innan det kommer till ett påskrivet kontrakt. Det uppstår ofta många frågor och funderingar rörande värdering, marknadsföring och kontraktsskrivning. Min ambition som mäklare är att skapa en nära relation med både säljare och köpare där trygghet och förtroende står i fokus för alla parter under hela förmedlingsprocessen. Genom att ha en bra områdeskännedom, vara noggrann, engagerad och påläst kommer hela affären att kännas trygg och smidig. Kontakta gärna mig för en bättre affär!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.