Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Vasastan

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Stockholm Vasastan

Vasastan har kommit att bli ett av Stockholms populäraste områden att bo i, här finns breda och pampiga paradgator blandat med små mysiga kvarter, mängder av vackra sekelskifteshus och trevliga restauranger. Många barnfamiljer väljer att bo här och Vasastan har kommit att bli den barnrikaste stadsdelen i Stockholm. Det är helt enkelt en underbar oas mitt i Stockholms innerstad att bo i.

VÅRA MÄKLARE KAN VASASTAN

Många av våra mäklare bor själva i Vasastan och kan verkligen området på alla sätt. Vi har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Vasastan och vi vurmar enormt för stadsdelen. Vi vågar påstå att vi kan allt värt att veta om Vasastan gällande slutpriser och marknadsläge. Om du är intresserad av en mäklare vars hjärta slår extra hårt för Vasastan ska du kontakta oss. Vårt kundregister är omfattande och vi har säkert den som vill köpa din bostad i våra register, endast ett samtal bort. Vårt kontor ligger vackert beläget på Birger Jarlsgatan 76, precis på gränsen mellan Vasastan och Östermalm. Vi har mäklare på plats mellan 08:00-17:00 vardagar.
Välkommen in på en kopp kaffe när du vill prata bostadsaffärer i Vasastan och på Östermalm.

Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Stockholm Vasastan har 4,7 av 5 i betyg

Läs våra 884 omdömen
Aktuella försäljningar
Visa alla 120
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering