Emelie Jakobsson - mäklare i Stockholm Kungsholmen

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (39 omdömen)

Mina tre ledord är kreativitet, förtroende och engagemang.

Kreativitet

Grunden i varje försäljning är marknadsföring. Det gäller att sticka ut i både bildspråk och presentation. Tillsammans med min fotograf ger vi er de bästa förutsättningarna och ser till att lägenheten når så många intressenter som möjligt. 100 % av mina tidigare säljare har varit nöjda med bostadsannonsen*. Källa Hittamäklare.

Förtroende

En viktig grundpelare i försäljning är förtroende. Ni som säljare likväl köpare, måste ha förtroende för mig som mäklare. Förtroende kommer inte automatiskt utan förtjänas. En spekulant kommer inte att lägga bud om han eller hon inte känner sig trygg med föreningen och litar på att jag förmedlar det korrekta om bostaden. Detta är en kliché men kort sagt, bostadsaffären den största affären i livet.

Engagemang

Jag älskar mitt jobb, vilket syns i både tid jag lägger ned på mina kunder men även i slutpriserna. Genom löpande dialoger och uppdateringar genomför vi affären på allra bästa sätt. 100% säger att jag är tydlig och håller dem uppdaterade. Jag vill att vi i bild och språk tillsammans lyfter det absolut bästa med din bostad och förening för på så vis få fler spekulanter att vilja lägga bud.

Bäst förberedd vinner!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.