Emelie Jakobsson - mäklare i Stockholm Kungsholmen

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (28 omdömen)

Mina tre ledord är kreativitet, tålamod och serviceinriktad. Jag vill alltid hitta det unika med varje bostadsaffär, för jag vet att varje hem är ensamt i sitt slag. Genom ett tätt samarbete med säljarna lyfter vi det absolut bästa med bostaden och på så vis få vem som helst att känna sig som hemma. Med en fotbollskarriär i grunden har jag lärt mig att aldrig ge upp, vilket återspeglas i att jag inte lägger mig förrän alla parter är 100% nöjda med affären. Mitt mål är att ni som säljare och köpare ska känna att detta gick suveränt, och vill rekommendera mig vidare. Hör av dig till mig om du går i säljtankar!

Trygg, kompetent, kunnig, rak och ärlig. Och dessutom otroligt mysig. En jobbig process som gjorts så lätt genom att ha rätt mäklare. Jag rekommenderar Emelie alla dagar i veckan.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Stockholm Innerstan