Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Kungsholmen

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Stockholm Kungsholmen

Kontoret med mäklare som har ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär. Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom. Med personligt engagemang och de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Sälja bostad?

Våra mäklare i innerstan hjälper dig att sälja din bostad i stadsdelarna Kungsholmen, Södermalm, Hammarby Sjöstad, Vasastan, Östermalm och Lidingö.

Välkommen in eller boka en kostnadsfri värdering av din bostad, så kommer vi på besök hos dig. När vi ses så går vi igenom försäljningsprocessen steg för steg och du får tillfälle att ställa alla dina frågor.

Välkommen till Mäklarhuset Stockholms Innerstad!

Stockholm Kungsholmen

Fleminggatan 51
11232 Stockholm

Mån - Fre 08:00-17:00

Aktuella försäljningar
Visa alla 82
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering