Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Vi kan Odenplan

Här bor ni mitt i hjärtat av eftertraktade Vasastan! Torget på Odenplan har de senaste åren genomgått ett lyft med och blivit centrum av Vasastan med perfekt utgångspunkt vart man än ska i Stockholm.

Nöje

Listan på restauranger, caféer och pubar kan göras lång – här finns något för precis alla!

Parker och naturområden

Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! I kvarteret finns också goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Är du sugen på en längre promenad kan du ta en runda i fantastiskt vackra Hagaparken - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Vasastan ligger i direkt anslutning till Stockholm City och Kungsholmen. Inom stadsdelen finns flera busslinjer och nyöppnade Citybanan som är en gemensam station för både tunnelbana och pendeltåg vid Odenplan. Flygbussarna stannar vid S:t Eriksplan. Från Odenplan är du alltid max 10-15 minuters promenad till andra delar av stadsdelen men du har även en kort promenad till Stockholm City därifrån. Förutom Odenplan ligger även Rådmansgatan och St Eriksplan i stadsdelen, samtliga stationer ligger längs tunnelbanans gröna linje.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 87
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering