Viktoriagatan 3

Viktoriagatan 3

Slutpris

3 850 000 kr


Haga Norra— Solna

Viktoriagatan 3


Slutpris
3 850 000 kr

Haga Norra— Solna

Välplanerad trea med öppen spis, balkong och låg avgift

DENNA BOSTAD HAR ETT VISNINGSDATUM SOM LIGGER FRAMÅT I TIDEN. FÖR MER INFORMATION REDAN NU ELLER FÖR ATT ANMÄLA ERT INTRESSE, VÄNLIGEN KONTAKTA FASTIGHETSMÄKLARE FRIDA STRANDBERG PÅ 0708 - 911 700 ELLER VIA FORMULÄRET NEDAN

Välkomna till denna fina trerummare om ca 70 m² i ett lugnt men centralt område. Här bor ni familjevänligt med närhet till kommunikationer, grönområden och shopping samt allehanda service.

Bostadens genomtänkta planlösning medför att varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Med två stora sovrum, en stilrent inredd platsbyggd klädkammare, ett stort nyrenoverat kök, stambytt och helkaklat badrum samt ett stort vardagsrum med öppen spis, fiskbensparkett på golvet och utgång till balkong är denna bostad något utöver det vanliga.

Det nyrenoverade köket är inrett med moderna materialval och genomtänkta lösningar för optimal arbetsmiljö och förvaring. Fullutrustat med kyl och frys i rostfritt från Electrolux, integrerad diskmaskin, induktionshäll och ugn samt spotlights i taket och mörkt laserkapat klinkergolv med lyxen av golvvärme. Vardagsrummet är stort med fönsterpartier och utgång till balkong i västerläge. Rummet inreds med fördel med soffa, soffbord och tillhörande mediamöbel. Den välkomnande hallen är rymlig, inredd med laserkapat klinker och golvvärme för optimal funktionalitet och har gott om plats för klädavhängning. Balkongen i bästa solläge möbleras ledigt med sittgrupp.

Utöver detta är lägenheten försedd med hemlarm och tillhörande rök- och värmedetektorer från Verisure. I avgiften ingår fiber med hastigheten 1000/1000 Mb/s från AllTele.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
70 kvm
Avgift
2 929 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-04-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.