Frölunda 28 / Frölunda / Sorunda / Nynäshamn

Slutpris
3 775 000 kr
Referensnummer
116 486
Boarea/biarea
150/17 kvm
Driftkostnad
25 500 kr/år
Tomtarea
2 584 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-09-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Frölunda 28 såldes av oss 2014-09-11. Se alla våra försäljningar i Sorunda

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frölunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Arkitektritad enplansvilla 5 rok + dubbelgarage för er med höga krav. Vattenburen golvvärme i hela huset samt i garaget och förrådet.Lättskött ute och inne. Goda materialval. Samma ägare från byggnationen. Garaget har fjärrstyrda portar och från garaget går man torrskodd direkt in i villan vid otjänligt väder. Fristående annex med gästlägenhet (eller tonårslägenhet/kontor) 1 rum med pentry, duschToa/handfat och golvvärme. Ca 800m till buss. I omgivningarna finns fina svampområden. OBS! 400 meter till hästgård med möjlighet att hyra hästbox för egen häst.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.