Valstavägen 1 / Sorunda / Nynäshamn

Modernt hus med suveränt läge mitt i familjeidyllen!

Slutpris
4 450 000 kr
Boarea/biarea
165/38 kvm
Driftkostnad
38 300 kr/år
Tomtarea
1 653 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-05-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Valstavägen såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Sorunda samt även på Valstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sorunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Idylliskt belägen fastighet disponerat på ett plan, omgiven av vacker natur och med närhet till badplatser och båtliv, vidsträckta skogsområden samt endast ett stenkast från busshållplats.

Här finner vi en chans som sällan dyker upp till att förvärva ett underbart enplanshus på 165 kvadratmeter som erbjuder allt man tänka sig, så som ljusa generösa sovrum och sällskapsytor så hela familjen med vänner kan umgås.
Fastigheten bjuder inte bara på ett invändigt paradis. Utan även ett dubbelgarage med ingång till huset, stor plan gräsmatta för barnen att springa fritt på och en magisk trädäckad altan på omkring 90 kvadratmeter med nedsänkt bubbelbad, påbörjat utekök med bardel och ytor för dom stora möbelgrupperna.

På varma sommardagar så ligger Fagerjön en skön promenad bort där man både kan svalka sig och bege sig ut på en avkopplande fisketur med familjen. I närheten finns även den uppskattade Grindsjön som är en klar och djup sjö som erbjuder badplatser, hoppklippor och passar utmärkt för snorkling.

Sorunda karaktäriseras av böljande slätter och dalar. Här finns stillsamma, glittrande sjöar och i väster finns kusten med båtliv och fiske. Under såväl sommar och höst kan man tillsammans med familjen bege sig ut i skogen för att avnjuta dess skafferi av bär, vilt och svampar.


Varmt välkomna till detta rofyllt belägna hem som erbjuder livskvalitet för hela familjen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sorunda

Sorunda är ett idylliskt område med djupa skogar, vackra fågelsjöar och milslånga vandringsleder och omgärdas av utmärkta svampskogar. Området ligger i södra Tungelsta och norra Nynäshamn och är ett område som har ökat i popularitet, särskilt under de senaste åren.

Sport och fritid

Sorunda karaktäriseras av böljande slätter och dalar. Här finns stillsamma, glittrande sjöar och i väster finns kusten med båtliv och fiske. Under såväl sommar och höst kan man tillsammans med familjen bege sig ut i skogen för att avnjuta dess skafferi av bär, vilt och svampar. På varma sommardagar kan man ta sig till Fagerjön där man både kan svalka sig och bege sig ut på en avkopplande fisketur med familjen. I närheten finns även den uppskattade Grindsjön som är en klar och djup sjö som erbjuder badplatser, hoppklippor och passar utmärkt för snorkling. Vädersjön är en annan liten näringsrik sjö, där sångsvanen, tranan och lärkfalken hör till de bofasta fåglarna.

Närområde

Här finns ett väldigt vackert landskap med åkrar, ängar och djupa skogar. Sorunda och Lisö har lång kustlinje med gott om bad från både klippor och sandstränder. Det är även ett perfekt område för den med häst eller som har en dröm om en egen liten gård. Det finns flera gemensamma stall i området och många fina ridanläggningar med vackra ridvägar. För båtentusiasten finns flera småbåtshamnar och båtklubbar med närhet till skärgården, utan långa väntetider. Sorunda är även ett område som är fullt av historia samt fornlämningar och en mängd sevärdheter finns att upptäcka. Bland annat finns Sorunda kyrka som härstammar från 1100-talet som enligt många är den vackraste kyrkan i Södermanland.

Lantligt beläget med närhet till livskvalité

För den bilburne kommer man snabbt fram till havet, golfbanor och rekreation samtidigt som alla bekvämligheter finns i närheten såsom affärer, butiker, restauranger, bussar och tåg.

Skolor

I Sorunda finns bland annat Kyrkskolan F-3 och Sunnerbyskolan 4-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.