Uppgårdsvägen 31 / Spånga - Solhem / Spånga / Stockholm

Slutpris
3 000 000 kr
Referensnummer
175 242
Boarea/biarea
109/25 kvm
Driftkostnad
32 283 kr/år
Tomtarea
496 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plans radhus
Såld
2014-04-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Uppgårdsvägen 31 såldes av oss 2014-04-13. Se alla våra försäljningar i Spånga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Solhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1-plans gavelradhus med bra läge i Solhem. Byggt 1966 med en boarea om ca 109 kvm och biarea ca 30 kvm. Bra kök med rymlig matplats. Vardagsrum med stora fönster längs ena väggen, 3 sovrum. Tvättstuga med utgång till tomten. Badrum samt sep. WC. Huset har renoveringsbehov. Tomt med tomträtt 496 kvm med gavelläge, fruktträd och bärbuskar. Ett perfekt hus för den händiga samt barn- eller äldre famillj som vill bo bekvämt med allt i ett plan. OBS! inga förvisningar, bes. sker den 2/4 protokoll finns till visningarna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.