Ankarsrumsgatan 3 / Spånga - Solhem / Spånga / Stockholm

Slutpris
4 095 000 kr
Referensnummer
176 284
Boarea
156 kvm
Avgift
5 499 kr/mån
Driftkostnad
1 500 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans radhus
Såld
2014-04-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ankarsrumsgatan 3 såldes av oss 2014-04-29. Se alla våra försäljningar i Spånga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Solhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Solhems trädgårdsstad finns detta trevliga, fina, engelskinspirerade bostadsrättsradhus. Byggt 2002 i 3 plan och 6 rok. Boarea 118 kvm samt inredd vind om 38 kvm. Trädgård på fram- och baksidan. På entréplanet finns kök, tvättstuga, vardagsrum och badrum. På övre plan finns 3 st sovrum samt badrum. Vindsplanet är inrett med 2 st rum. Ett mycket barnvänligt område med nära till Solhemsängsskolan och 10 min gångväg från Spånga Centrum med P-tåg, bussar, affärer, vårdscentral mm. Välkomna att se ett bra boende i Solhem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.