Bontestavägen 12 / Spånga - Flysta / Spånga / Stockholm

Slutpris
4 625 000 kr
Referensnummer
135 133
Boarea/biarea
66/62 kvm
Driftkostnad
33 800 kr/år
Tomtarea
954 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med inredd källare
Såld
2014-09-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Bontestavägen 12 såldes av oss 2014-09-04. Se alla våra försäljningar i Spånga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Flysta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett helt underbart litet enplanshus med inredd källare passande för den mindre familjen. Huset har en totalyta på 128 kvm och innehåller 5 st rum varav 3 är sovrum. På entréplanet finns vardagsrum/matrum, kök, sep WC samt ett sovrum. I källarplanet finns 2 sovrum varav ett har utgång till trädgården, tvättstuga, stort kaklat badrum med dusch, badkar, WC samt tvättställ. Förberett för att inreda bastu i rummet. Utanför finns en arbetshörna och vid det mindre sovrummet finns en klädkammare. Hela huset är i mycket gott skick och är successivt renoverat sedan 1997 fram till idag. Den vackra plana tomten om 954 kvm ligger insynsskyddad och ger stora möjligheter till lek, samvaro och odling. Välkomna att se om detta kan vara det perfekta huset för er!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.