Gråbergsstigen 7

Gråbergsstigen 7

Slutpris

5 950 000 kr


Spånga Flysta Bromma— Spånga— Stockholm

Gråbergsstigen 7


Slutpris
5 950 000 kr

Spånga Flysta Bromma— Spånga— Stockholm

Nu finns det möjlighet att förvärva en av områdets bästa villor. Totalt 216 kvm familjedröm i två våningar (110+106) på 824 kvm plan friköpt hörntomt på lugn återvändsgata. Insynsskyddad trädgård med bra ytor på både fram- och baksida. Generös altan i perfekt soligt väst-sydvästläge med skärmtak över halva ytan och massor av grönska runt om. Stort garage med bra takhöjd och plats för ytterligare fyra bilar på uppfarten. Byggår 1987. Snygg tidlös arkitektur med svart tak, vit träpanel och två burspråk. Övre våning: Lyxigt nyss totalrenoverat kök med köksö och utgång till altan, i öppen planlösning med matplats och vardagsrum, totalt nästan 50 kvm umgänge för familj och vänner. Åt andra hållet i huset tre väl disponerade sovrum och helkaklat badrum med badkar och fönster. Utgång till altan även från föräldrasovrum. Nedre våning: 44 kvm allrum med braskamin och möjlighet att dela av till ett femte sovrum. Vidare ett stort rum perfekt för gäster, tonåringen eller hemmakontoret. Tre rejäla förråd för olika typer av förvaring. Groventré med tvättstuga. Wc/dusch med rymlig knappt använd bastu. Huset kommer att besiktigas den 11/2. Säljaren har valt en dolda fel-försäkring som tryggar framtiden för både köpare och säljare. Med endast 10 km in till Fridhemsplan är du i stan på ca 15 minuter med bil, mycket närmare än man tror. Det här huset är så rätt på så många sätt. Jag vet att ni kommer att trivas här. Välkomna!


Referensnummer
107 505
Boarea/biarea
110/106 kvm
Driftkostnad
38 500 kr/år
Tomtarea
824 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med undervåning
Såld
2014-02-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.