Gråbergsstigen 7 / Spånga Flysta Bromma / Spånga / Stockholm

Slutpris
5 950 000 kr
Referensnummer
107 505
Boarea/biarea
110/106 kvm
Driftkostnad
38 500 kr/år
Tomtarea
824 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med undervåning
Såld
2014-02-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Gråbergsstigen 7 såldes av oss 2014-02-19. Se alla våra försäljningar i Spånga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga Flysta Bromma är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva en av områdets bästa villor. Totalt 216 kvm familjedröm i två våningar (110+106) på 824 kvm plan friköpt hörntomt på lugn återvändsgata. Insynsskyddad trädgård med bra ytor på både fram- och baksida. Generös altan i perfekt soligt väst-sydvästläge med skärmtak över halva ytan och massor av grönska runt om. Stort garage med bra takhöjd och plats för ytterligare fyra bilar på uppfarten. Byggår 1987. Snygg tidlös arkitektur med svart tak, vit träpanel och två burspråk. Övre våning: Lyxigt nyss totalrenoverat kök med köksö och utgång till altan, i öppen planlösning med matplats och vardagsrum, totalt nästan 50 kvm umgänge för familj och vänner. Åt andra hållet i huset tre väl disponerade sovrum och helkaklat badrum med badkar och fönster. Utgång till altan även från föräldrasovrum. Nedre våning: 44 kvm allrum med braskamin och möjlighet att dela av till ett femte sovrum. Vidare ett stort rum perfekt för gäster, tonåringen eller hemmakontoret. Tre rejäla förråd för olika typer av förvaring. Groventré med tvättstuga. Wc/dusch med rymlig knappt använd bastu. Huset kommer att besiktigas den 11/2. Säljaren har valt en dolda fel-försäkring som tryggar framtiden för både köpare och säljare. Med endast 10 km in till Fridhemsplan är du i stan på ca 15 minuter med bil, mycket närmare än man tror. Det här huset är så rätt på så många sätt. Jag vet att ni kommer att trivas här. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.