Gråstensvägen 18 / Spånga - Flysta / Spånga / Stockholm

Slutpris
4 000 000 kr
Referensnummer
133 982
Boarea/biarea
100/49 kvm
Driftkostnad
29 197 kr/år
Tomtarea
595 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan med källare
Såld
2014-09-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Gråstensvägen 18 såldes av oss 2014-09-26. Se alla våra försäljningar i Spånga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Flysta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva charmig 30-talspärla med "funkiskänsla" på fin hörntomt. Totalyta om 149 m². Tomt 595 m². Huset har en varm atmosfär med stora fönsterpartier. På entréplan finns vardagsrum/matrum med braskamin, hemtrevligt kök med utgång till inglasad veranda om 18 m². På övre plan finns två sovrum, duschrum och utgång till inglasad balkong om 7 m². I källarplan finns husets pannrum, förråd/vinkällare, allrum och arbets-/sovrum med separat ingång samt tvättstuga. Underbar och vackert anlagd trädgårdstomt med flera uteplatser runt huset med växthus och trädgårdsdamm. Carport + 2-3 p-platser. Friggebod. Hela huset är i mycket gott skick och är successivt renoverat sedan 1986 fram till idag. Välkommen till ditt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.