Kälvestavägen 48 / Spånga - Solhem / Spånga / Stockholm

Slutpris
6 600 000 kr
Referensnummer
164 688
Boarea/biarea
150/57 kvm
Driftkostnad
34 700 kr/år
Tomtarea
851 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-05-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Kälvestavägen 48 såldes av oss 2014-05-27. Se alla våra försäljningar i Spånga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Solhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VITA VILLAN I SOLHEM till salu ! Renoverat 20-talshus på vacker tomt. 7 rok varav 5-6 sovrum. Boarea 150 kvm, boarea i gästhus 30 kvm och biarea 57 i biarean ingår vindsrum . Högt i tak, fina detaljer, stuckaturer mm. Nytt Kvik kök med vitmålade luckor, induktionshäll, inbyggnads ugn och micro, Carrara marmor på bänkar. Ljust vardagsrum med fönster åt tre väderstreck (förberett för braskamin), 5 st ljusa härliga sovrum, 2 i äldre delen och 3 i nya. Vindsrum om 20 kvm passande som allrum/arb.rum eller sovrum. I källaren finns ett stort helkaklat badrum, tvättutrustning, vinkällare, pannrum samt rum för samvaro. På tomten finns också ett gästhus även lämpligt som uthyrning också detta nyrenoverat. Ligger med fint läge i Solhem nära Gläntans idrottsplats. Ett helt fantastiskt hus som kan motsvara er dröm om Solhem.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.