Salagatan 22, 2 tr / Spånga - Solhem / Spånga / Stockholm

Slutpris
2 320 000 kr
Referensnummer
104 027
Boarea
84 kvm
Avgift
4 952 kr/mån
Såld
2014-04-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Salagatan 22, 2 tr såldes av oss 2014-04-03. Se alla våra försäljningar i Spånga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Solhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna moderna och påkostade 3:a om 84 kvm med inglasad balkong i sydvästläge. Genomgående parkettgolv i hela bostaden och lättmöblerade ytor i öppen planlösning. Fullt utrustat kök med stilfulla vitvaror från Bosch och ljust kakel ovan bänkskivan. Köket har en modern planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en stor sällskapsyta och stort ljusinsläpp. I lägenheten finns två bra sovrum, helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme samt tvättmaskin. Lägenheten har även gott om förvaring via en klädkammare, en garderobsvägg samt ytterligare fem garderober.
Lägenheten ligger 5 minuters gångväg till Spånga Centrum med matbutiker, restauranger och service. Där ligger även Spånga Station med bra kommunikationer med buss och pendeltåg. Det tar ca 13 min till T-centralen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.