Salagatan 20 / Spånga - Solhem / Spånga / Stockholm

Slutpris
2 250 000 kr
Referensnummer
32 354
Boarea
84 kvm
Avgift
4 952 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Salagatan 20 såldes av oss 2014-10-17. Se alla våra försäljningar i Spånga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Solhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns en mycket bra och fin 3:a om 84 kvm med fint läge i Spånga/Solhem. Ligger på 2.a våningen med inglasad balkong med fri utsikt och syd/västläge. Stort kök med delvis öppet mot vardagsrum, ett stort sovrum med intilliggande klädkammare samt ett mindre sovrum intill balkongen. Rymlig hall, kaklat badrum med tvätt och tork. Stort vardagsrum med utgång till balkongen. Parkettgolv i hela lägenheten. Nära till pendeltåg, bussar och Spånga Centrum med affärer, restauranger och allehanda service.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.