Skymningsstigen 7

Skymningsstigen 7

Slutpris

8 850 000 kr


Spånga - Solhem— Spånga— Stockholm

Skymningsstigen 7


Slutpris
8 850 000 kr

Spånga - Solhem— Spånga— Stockholm

Vad sägs om att bli ägare till detta lilla drömhus med stort hjärta och med drömadress i Solhem. Med bästa läge och i renoverat skick säljer vi detta charmiga och fina hus byggt 1930 och renoverat i år. Villan har 7 rok varav 4-5 sovrum och en separat uthyrningsdel. Totalyta är 169 användbara kvm. På entréplan finns kök med öppen planlösning mot vardagsrum, välkomnande hall, sep. WC och en härlig stor altan i söderläge. På övre plan finns TV-rum, 3 sovrum och badrum. På nedre plan har vi en uthyrningsdel,användbar som t.ex. generationsboende alt företagsdel, sovrum, dusch/bastu, tvättstuga, vinkällare och flera förråd. På den vackra plana trädgårdstomten om 1048 kvm finns fruktträd och bärbuskar. Fristående garage finns också på tomten. Välkomna att se detta mycket fina hus med bästa läge i Solhem!


Boarea/biarea
91/48 kvm
Driftkostnad
36 700 kr/år
Tomtarea
1 048 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-12-05

Mäklarhuset Spånga

Denna villa på Skymningsstigen såldes av oss 2018-12-05. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Skymningsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.