Stadingeplan 17 / Spånga - Tensta / Spånga / Stockholm

Slutpris
1 260 000 kr
Referensnummer
118 571
Boarea
77 kvm
Avgift
4 751 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stadingeplan 17 såldes av oss 2014-02-25. Se alla våra försäljningar i Spånga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Tensta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin 4:a (ombyggd 3:a) om 77 kvm med 3 st sovrum. Köket som har delvis öppen planlösning mot vardagsrummet är renoverat med ljusa träfanerade köksluckor, mosaikkakel över bänkar och grafitgrå plastmatta i klinkersmönster. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till inglasad balkong. Helkaklat badrum med klinkersgolv och infälld belysning i tak. Rymlig hall med plats för ytterkläder. Klädkammare i hallen. En mycket trevlig lägenhet på 2:a våningen endast 1 tr upp. Stort förråd bredvid i trapphuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.