Stjärnfallsvägen 42 / Spånga - Solhem / Spånga / Stockholm

Slutpris
7 725 000 kr
Referensnummer
125 093
Boarea/biarea
200/94 kvm
Driftkostnad
32 512 kr/år
Tomtarea
604 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-04-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Stjärnfallsvägen 42 såldes av oss 2014-04-05. Se alla våra försäljningar i Spånga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Solhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett helt fantastiskt hus i Solhem, med mycket centralt läge, byggt 1913 med 9 rok och en boarea om ca 200 kvm samt källare/förråd om 94 kvm. På entréplanet finns musikstudio med egen ingång vid baksidan om huset. Matrum med kakelugn och fönster i vinkel, 2 vackra sällskapsrum med kakelugn och kamin. Köket har luckor av betsad furu, granitbänkskivor och på golvet finns en lucka med nedgång till källaren. Vid musikstudion finns ett helkaklat duschutrymme. På övre plan finns ett allrum, 4 sovrum, badrum/bastu, tvättstuga samt ett mindre arbetsplatsutrymme. Ligger nära Spånga Centrum med affärer, P-tåg, vårdcentral, restauranger, apotek. Nära även till Spånga Gymnasium och Solhemsskolan. Välkommen att se detta mycket representativa, charmiga och fina hus !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.