Valborgsstigen 62 / Spånga / Stockholm

Familjeboende med hög standard och smart planlösning!

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea
118 kvm
Driftkostnad
60 782 kr/år
Totalareal
214 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-17
Bostaden är såld!

Denna parhus på Valborgsstigen såldes av oss 2019-06-17. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Valborgsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valborgsstigen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till ett totalrenoverat parhus om 5 rum och kök i barnvänligt område. Huset som ligger vid en återvändsgata och populära Starboparken, har genomgått en totalrenovering 2015 med exklusiva materialval och smarta planjusteringar. På entréplanet möts du redan i hallen av det exklusiva och rymliga köket med gott om plats för matsalsbord samt det fantastiska sällskapsrummet med utgång till baksidans soldäck med spaavdelning. Badrum med tvättpelare och golvvärme.
På övervåningen finns fyra fina sovrum, en möblerbar hall, ett rymligt badrum med såväl dusch som dubbla tvättställ med kommod! Utgång från två sovrum mot framsidans terrass.
För den bil- och mc-intresserade är det rymliga garaget ett stort plus och på den asfalterade uppfarten ryms ytterligare en bil.

Trevligt och väldisponerat boende i populärt, välordnat och barnvänligt område. Barnvänlig miljö med lite trafik, lekplatser, mycket grönska och närhet till skolor, förskolor samt kommunikationer. Allt på några minuters promenadavstånd.


Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten