Sök Meny
Såld

Värmdö / Stavsnäs / Byträskvägen 19 -2

Nyproduktion

Bygg ditt drömhus på härlig natur- och bergstomt där du har promenadavstånd till en mysig badsjö! Husförslag från Trivselhus Movehome med möjlighet till andra modeller eller endast tomt/fritidshus. Huset är inte byggt och är endast ett förslag att bygga på denna tomt.

Husförslaget är ett Trivselhus från Movehome och är enplansvilla om 5 rok varav 4 sovrum. Ett oerhört välplanerat hus med fantastisk känsla av rymd, perfekt för det lite större hushållet. Stora, ljusa umgängesytor med öppen planlösning kombineras med yteffektivt tänk och goda förvaringsmöjligheter. Förslag är Move20# som är ett välplanerat enplanshus med 153 kvm boarea och 5 rum och kök. Ett härligt familjehus med föräldradel och barndel. Föräldrarna får eget badrum och klädkammare. I barndelen finns tre rymliga sovrum samt allrum. Dessutom wc/dusch och klädvård. Mittemellan finns köket med stor matplats för både familj och vänner. Allrum och vardagsrum ligger långt från varandra, och på så sätt får man fin avskildhet när man önskar. Exteriören kan utformas med traditionellt sadeltak eller ett modernt pulpettak. Husets form gör att man kan skapa fina uteplatser i rätt solläge. Beräknad produktionskostnad för tomt och hus med anslutningsavgifter hamnar på 5 432 000 kr.

På hemsidan för Movehome, kan ni själva bygga ert hus och välja tillval och får prisuppgift direkt, www.movehome.se. Ett Movehome byggs med totalentreprenad, vilket betyder att du tecknar ett kontrakt med Movehome. Det är en trygghet för dig och du kan lugnt ägna din tid åt att fundera över annat. När du tecknar ett totalentreprenadkontrakt med Movehome, är kontraktssumman fast om stomleverans sker inom 8 månader från kontraktsdatum. Kontraktet tecknas enligt avtalsvillkor ABS 09 och konsumenttjänstlagen.
Tomten är inte bunden till Movehome, ni kan själva välja tillverkare eller bygga i egen regi.
Tomten förmedlas av Mäklarhuset, köparen tecknar själv avtal med hustillverkaren efter önskemål.

Fastigheten ligger i slutet på lugn återvändsgata i trivsamt område. Här bor du med närhet till bad, fiske och båtliv. Kort promenad till härlig badsjö som snabbt blir varm när solen ligger på. Det finns ett gästhus om ca 10 kvm på tomten samt ett förråd. Stora grönområden alldeles inpå knuten. Nära till Stavsnäs med affär samt buss till Slussen.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Sponsrade länkar
Värmdö / Stavsnäs
Byträskvägen 19 -2
Accepterat pris: 5 432 000 kr
Boarea: 153 kvm
Driftkostnad: 26 295 kr/år
Tomtarea: 2963 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 1900-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stavsnäs /
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!