Axvägen 6

Axvägen 6

Slutpris

4 300 000 kr


Ekerö - Färingsö - Stenhamra— Stenhamra— Ekerö

Axvägen 6


Slutpris
4 300 000 kr

Ekerö - Färingsö - Stenhamra— Stenhamra— Ekerö

Trevlig energieffektiv enplansvilla i lugnt villa område!

Välkommen till Axvägen 6 i charmiga Stenhamra! Det här enplanshuset är verkligen något alldeles extra, och det är nu till salu för dig som söker det perfekta boendet. Här bor du på en lugn återvändsgata med närhet till grönområden, vattnet och centrum.

Med sina generösa 4 sovrum är detta hem optimalt för både den växande familjen och de som älskar att ha gott om utrymme. Dessutom finns möjligheten att skapa ett femte sovrum, anpassa det efter dina behov eller kanske göra det till det ultimata hemmakontoret.

Huset imponerar med sina genomtänkta sociala ytor. Det stora vardagsrummet inbjuder till avkoppling och umgänge, medan det sociala köket och matrummet blir hjärtat av hemmet. Här samlas familj och vänner för minnesvärda stunder framför braskaminen, och den öppna planlösningen skapar en luftig och välkomnande atmosfär.

Tomten är plan och lättskött, vilket gör den till en idealisk plats för både lek och avkoppling. Detta kombinerat med det optimala solläget ger dig möjligheten att njuta av soliga dagar och skapa vackra trädgårdsminnen.

Huset har även en stor fördel med låg energiförbrukning och bergvärme som uppvärmningskälla, kan du njuta av både komfort och kostnadsbesparingar. Här är hållbarhet och ekonomi i perfekt harmoni.

Välkommen att kontakta mig för frågor!
Gabriel Nordenhaag
Mäklarhuset
Tele: 072-363 51 66


Boarea
131 kvm
Driftkostnad
41 338 kr/år
Tomtarea
608 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-10-20

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna villa på Axvägen såldes av oss 2023-10-20. Se alla våra försäljningar i Stenhamra samt även på Axvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.