Ekeberga 1 / Stenhamra-Ekeberga / Stenhamra / Ekerö

Charmigt fritidshus / villatomt med avskilt och mycket centralt läge MITT i strövområde.

Slutpris
2 060 000 kr
Boarea/biarea
ca 30/5 kvm
Driftkostnad
5 580 kr/år
Tomtarea
1 387 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-05-29
Bostaden är såld!

Denna villa på ekeberga såldes av oss 2020-05-29. Se alla våra försäljningar i Stenhamra samt även på ekeberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhamra-Ekeberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt fritidshus / villatomt med avskilt och mycket centralt läge nära vattnet. Positivt förhandsbesked om nybyggnation samt betalt kommunalt V/A. Idylliskt läge MITT i ett av Stenhamras mest populära strövområden. Storstuga med öppen planlösning och generös takhöjd med frilagda takbjälkar och öppet upp till nock. Köksdel med diskho, spis, kyl och fläkt. Trevlig mindre matplats vid fönster samt ljus soffhörna vid stort fönster. Duschrum med plastmatta, våtrumstapet och fönster. Duschkabin, handfat, TC samt varmvattenberedare. Loft som rymmer 2 sängar och förvaring. Furugolv och fönster i gavel. Liten matkällare under del av huset. El och sommarvatten finns anslutet.
Mer info under DOKUMENT & LÄNKAR nedan

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.