Lupingränd 1F / Stenhamra / Ekerö

Kanonhus till kanonpris! Tillfället ni väntat på är nu HÄR! Huset med kanske det soligaste hörnläget

Slutpris
3 295 000 kr
Boarea/biarea
108/7,5 kvm
Driftkostnad
50 883 kr/år
Totalareal
170 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-04-15
Bostaden är såld!

Denna radhus på lupingränd såldes av oss 2019-04-15. Se alla våra försäljningar i Stenhamra samt även på lupingränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av lupingränd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VISAS PÅ SÖNDAG 14/4 kl 12.00. Kanonhus till kanonpris! Tillfället ni väntat på är nu HÄR! Huset med kanske det soligaste hörnläget i området är nu till salu. "Stor" trevlig och uppväxt trädgårdstomt där du enkelt kan gå runt huset. Nytt fräscht kök från 2016, nyare yttertak, ny luftvärmepump, nyare fasadpanel, 2 fina badrum. Bostadsinredd vinterbonad friggebod, 3-4 bra sovrum och vardagsrum. Flera härliga uteplatser och ett inglasat uterum. Ljust och välplanerat atriumhus med trevlig "stor" trädgård och garage i länga. Hörnläget gör att det finns ett extra fönster i vardagsrummet samt att du enkelt kan går runt huset. Ogenerad innergård med separat förråd och en bostadsinredd friggebod. Centralt läge mitt i Stenhamra med närhet till skolor, lekplats, affär och busshållplats i ett mycket populärt område. Besiktigat och försäkrat mot dolda fel, läs mer om Skyddat köp på hemsidan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration