Lupingränd 12E / Stenhamra / Ekerö

Slutpris
4 050 000 kr
Boarea
108 kvm
Driftkostnad
46 860 kr/år
Tomtarea
170 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-10-20
Bostaden är såld!

Denna villa på lupingränd såldes av oss 2020-10-20. Se alla våra försäljningar i Stenhamra samt även på lupingränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av lupingränd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen! Hus i bästa längan mot den stora allmänningen utan insyn är nu till salu. Fräscht nyare kök, 2 st nyare helkaklade badrum, renoverad tvättstuga och två härliga uteplatser. Ljust och välplanerat atriumhus med trevlig liten trädgård och garage i länga. Trevlig lättskött tomt med fritt läge mot grönområde. 3 bra sovrum varav två är totalrenoverade 2019. Stort ljust vardagsrum. Ogenerad trädäckad innergård samt soldäck och fin altan med tak. Separat förråd/hobbyrum på gården. Centralt läge mitt i Stenhamra, närhet till skolor, lekplats, affär och busshållplats i ett mycket populärt område. Besiktigat och försäkrat mot dolda fel, läs mer om Skyddat köp på hemsidan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.