Ramunds backe 5 / Stenhamra / Ekerö

Fin tomt med ett centralt och soligt läge i Stenhamra med närhet till allt.

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea/biarea
30/10 kvm
Driftkostnad
7 168 kr/år
Tomtarea
2 007 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-11-13
Bostaden är såld!

Denna villa på ramunds backe såldes av oss 2020-11-13. Se alla våra försäljningar i Stenhamra samt även på ramunds backe

Om du går i säljtankar och bor i närheten av ramunds backe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna jättefina tomt med ett soligt sydväst-läge. Kan troligen delas och då bli 2 st fina villatomter eller så bygger ni en villa och hyr ut stugan. Centralt belägen i barnvänliga Stenhamra. Närhet till både strövområden, skolor, affär och busshållplats. Utsikt över hustaken på Klevbergsvägen.
Idag bebyggd med charmigt äldre fritidshus med glasveranda, öppenspis, vedspis och sovloft. El finns indraget och kommunalt vatten och avlopp är betalt och finns vid tomtgräns. Generös byggnadsplan gäller i området och tomten är troligen delbar.
Mer fakta finns under fliken "DOKUMENT & LÄNKAR"

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.