Fridhemsgatan 35

Fridhemsgatan 35

Slutpris

6 700 000 kr


Kungsholmen/Fridhemsplan— Stockholm

Fridhemsgatan 35


Slutpris
6 700 000 kr

Kungsholmen/Fridhemsplan— Stockholm

Vacker sekelskiftesdröm med balkong mot innergården!

Varmt välkomna till Fridhemsgatan 35, en vacker sekelskiftesfastighet från 1904 mitt i hjärtat av Kungsholmen.

Redan när ni kommer in i trapphuset möts ni av vackra sekelskiftesdetaljer i form av stuckaturer, bröstpaneler och snickerier. Originaldetaljerna följer med in i bostaden och ni möts av en otrolig rymd direkt när ni stiger in genom dörren. Det här är en bostad som bjuder på en fin kombination mellan det nya och det tidstypiska. Här har ni en genomgående bostad med ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Många fina attribut speglar byggåret, såsom generös takhöjd, stora fönsterpartier, spanjoletter, stuckatur, spegelindelade dörrar och fina originalgolv som löper genom bostaden. Även det nyare köket fångar upp känslan från byggåret med de profilerade köksluckorna. Köket är från Lidhults och har gott om utrymme samt är fullt utrustat med ugn, gasspis, kyl/frys och diskmaskin.

Kök och vardagsrum möts i den öppna planlösningen, vilket ger en social yta som bjuder på många tillfällen för umgänge med vänner och familj. Ni har även goda förvaringsmöjligheter i den här bostaden, tack vare två större klädkammare - en från hallen och en från sovrummet. Sovrummet är väl tilltaget och ligger mot lugnt gårdsläge. Med heltäckningsmatta och lugn färgsättning får rummet en lyxig hotellkänsla. Från sovrummet når ni även den härliga balkongen som ligger mot den lugna innergården. Här njuter ni av varma sommarkvällar eller en kopp kaffe på morgonen! Avslutningsvis har ni det nyrenoverade badrummet som är otroligt snyggt. Med kakel från Bricmate, ett specialbeställt helgjutet betonghandfat från Skåne och en rymlig dusch med glasvägg, är varje detalj genomtänkt och exklusiv. Spotlights i taket ger perfekt ljussättning i kombination med spegeln som har inbyggd belysning. Badrummet är även utrustat med kombinerad tvättmaskin, allt för underlätta en hektisk vardag!

På Fridhemsgatan 35 bor du i absolut bästa toppläge, med stabil förening och läge i ett. Här bor du i hjärtat av Fridhemsplan med 100m till Willys, Lidl, Coop, två ICA och shopping vid Västermalmsgallerian. Även direkt närhet till flera gym såsom SATS, Fitness24Seven och Nordic Wellness. Inom 100m har ni tunnelbana och flera bussar som enkelt tar er runt stan!

Föreningen består av 43 st bostadsrättslägenheter och ligger på adresserna Fridhemsgatan 31-35. Här bor ni i en förening som har god ekonomi och många av de stora renoveringarna i ryggen. Föreningen äger marken och har en låg belåning om 4372:-/kvm.

Låter det här som en bostad för er?
Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 500 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-24

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fridhemsgatan såldes av oss 2023-06-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fridhemsgatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.